Moderkort (XPDFK Dell T3500) - PROBLEM!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2014

Moderkort (XPDFK Dell T3500) - PROBLEM!

Hej på er!

Jag har ett problem med mitt moderkort och misstänker att jag kommer få byta ut det..
Innan jag gör det så tänkte jag rådfråga så det inte är något annat som spökar först och främst.

Mitt moderkort ser ut såhär --> http://oi59.tinypic.com/2uetah4.jpg

Problemet med mitt moderkort som jag upplever det är att PCI-E porten längst upp (Svart 16x port) inte fungerar som den ska.
Jag har följande inkopplat i moderkortet:

SLOT 1 PCIe2 x4 (liten svart)
Trådlöst nätverkskort (http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN881ND)

SLOT 2 PCIe2 x16 75W
Grafikkort (http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-590/...)

SLOT 3 PCIe x4
Tom - Grafikkortet täcker över denna platsen

SLOT 4 PCIe2 x16 75W
Ljudkort (http://www.ascendtech.us/creative-labs-sb0880-x-fi-sound-card...) OBS! ljudkortet har inte "höljet" som det visar på bilden i länken

Övriga komponenter är:

850w PSU (vet ej modell eller märke då jag fick den av en bekant igår)
Intel Xeon Processor
300 GB HDD

Nu till problemet igen!
Ljudkortet hittas och jag kan spela upp musik, i ca 3 minuter. Sen försvinner ljudet.
Jag får ändå indikation på att det spelas upp ljud, kollar då på ljudnivå i mixer.

Kopplar jag in t.ex. det trådlösa nätverkskortet i samma port så funkar det inte alls. Datorn hittar ingenting då.
Likadant blir det om jag kopplar in grafikkortet, den ger ingen bild alls.

Någon som vet vad detta kan vara för problem?