Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Orsa
Registrerad
Maj 2008

Problem med gtx 760

Hejjsan!
Jag köpte en ny dator åt min polare och skulle bygga den åt honom, men stöter på ett problem.
Datorn startar och botar som den ska och allt verkar fungera enda tills det att jag stoppar i grafikkortet, då när jag startar datorn så blir skärmen enbart svart.
Jag hör att jag "kommer in" på datorn eftersom välkomstmelodin spelas.
Jag har då tagit ur grafikkortet och startat den via den interna grafikkortet och då har jag bild så har testat att ladda ner alla nya updates.
Men det fungerar inte ändå.

Så här är datorn uppbyggd:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7401178/2014-11-24

Tacksam för alla hjälp jag kan få.
Mvh Johan

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2004

Får du signal till skärmen, har du provat övriga utgångar (du har ju 4st att välja mellan)

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Borås
Registrerad
Jun 2013

Sätter du i sladden från skärmen i grafikkortet när du byter?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Orsa
Registrerad
Maj 2008

Yes, jag prövat de båda DVI utgångarna samt hmdi´n, samt klart att jag byter har även testat att använda moderkortets inbyggda.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Orsa
Registrerad
Maj 2008

Jag lyckades lösa det till slut var bara ett slarvfel.

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Omnipresent
Registrerad
Okt 2004
Skrivet av 1fy0uc4nr34d:

Jag lyckades lösa det till slut var bara ett slarvfel.

Skulle gärna veta vilket? Det kan hjälpa andra med liknande "fel".

Gud är Död! - Nietzsche
Nietzsche är Död! - Gud