Kan inte ansluta till admingränssnittet

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2013

Kan inte ansluta till admingränssnittet

Jag skulle behöva öppna några portar på routern, men kommer inte längre åt admingränssnittet. Jag har återställt min router och det går därefter under en kort period att logga in, men så fort jag gör någon ändring, så ger routern ifrån sig ett "klick" och startas om. Jag kan därefter inte ansluta till routern, men är fortfarande uppkopplad till internet..

Har en router av modell Zyxel P-2602HWT-F1.

Tacksam för alla svar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlstad
Registrerad
Okt 2012

Gissar på att du har Bredbandsbolaget, och då bör detta vara förklaringen till ditt problem:

http://www.bredbandsbolaget.se/kundservice/senaste-nytt/zyxel...

Så om du vill öppna portar just nu får du antingen ringa till kundtjänst och be dem göra det åt dig eller följa instruktionerna under "egna konfigurationer" som du hittar på länken ovan.

CPU: i5 2500k 4.2GHz GPU: Asus GTX 770 MB: Asus P8Z68-V LE RAM: Corsair Vengeance 8GB 1600MHz SSD: Samsung 840 EVO 250GB Chassi: Corsair Carbide 300R PSU: Corsair HX750 CPU kylare: Corsair H60 Ljudkort: Sound Blaster Z Skärm: Dell U2713HM
Laptop: MacBook Pro 13" CPU: i7 2620m 2,7GHz RAM: 8GB SSD: Crucial M500 240GB OS: OSX 10.9 Mavericks

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2013

Fy helv.. Det sista jag skulle tippat på. Tack för svaret, får bli till att spendera måndagen hos kundtjänst.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Feb 2012
Skrivet av Trice:

Fy helv.. Det sista jag skulle tippat på. Tack för svaret, får bli till att spendera måndagen hos kundtjänst.

Kan du inte göra som gjort hos telia. Be operatören bryggkoppa routern och ha en egen innanför som du gör vad du vill med?

Corsair Obsidian 900D // Asus RIVBE // Intel i7 4930K // Corsair AX 1200W // G.Skill 4 X 4gb 2400 // 2 x Asus Strix GTX 980 ti // 2xIntel SSD 335 240GB // Seagate SSD 480GB //2 X Seagate 2T // Asus PB287Q // Corsair 2000 // Razor Tiamat 7.1 // Logitec 5.1 //

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2009

http://www.sweclockers.com/nyhet/19611-bredbandsbolaget-ratta...

Pröva ansluta med port 37964 om dom nu inte ändrat den igen.

Edit: såg att det endast verkar beröra 2601 och 2812