Rampage V Extreme har problem att boota windows ibland

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skarpnäck
Registrerad
Mar 2011

Rampage V Extreme har problem att boota windows ibland

Hej Sweclockers

Jag håller på att få ihop min nya dator nu(sign). Men jag har ett väldigt irriterande problem med den och det är att ibland kan den inte ladda windows. När det blåa loggan kommer upp så stannar den där, detta händer bara ibland vid omstart och när det händer måste jag starta om datorn flera gånger innan den kommer förbi detta. Jag har installerat om windows en gång till, det hjälpte inte.
Felet har även inträffat direkt från en windows installationsticka(fastnar på samma ställe. Felkoderna som moderkortet ger ifrån sig verkar vara random då det är helt olika. Men oftast är det 61 eller Ad. Vart bör jag börja felsöka vill helst inte riva så mycket i datorn då allt är vattenkylt. När det väl bootat är allt frid och fröjd och inge problem alls med den då.
Vet itne riktigt vart jag ska leta nu har sökt mycket på internet men inte hittat något som är direkt relaterat till mitt problem

Gaming:[Asus Zenith]-[AMD TR 1950X]-[Corsair Dominator 3000mhz 32GB]-[GTX 1080 Ti]-[CL SMA8]:.(soon)
Server(ESXi):[Supermicro X10SDV-8C-TLN4F]-[Intel Xeon D1541]-[32GB ECC]-[32GB SataDom + 1TB Samsung 960EVO]:.
Server(unRAID):[Supermicro X10SL7-F]-[Intel Xeon 1240L V3]-[32GB ECC]-[36TB WD Re + 500GB Curcial MX100]:.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skarpnäck
Registrerad
Mar 2011

Om någon i framtiden har samma problem verkar detta vara lösningen:

http://rog.asus.com/forum/showthread.php?52490-Q-Code-Ad/page...

Gaming:[Asus Zenith]-[AMD TR 1950X]-[Corsair Dominator 3000mhz 32GB]-[GTX 1080 Ti]-[CL SMA8]:.(soon)
Server(ESXi):[Supermicro X10SDV-8C-TLN4F]-[Intel Xeon D1541]-[32GB ECC]-[32GB SataDom + 1TB Samsung 960EVO]:.
Server(unRAID):[Supermicro X10SL7-F]-[Intel Xeon 1240L V3]-[32GB ECC]-[36TB WD Re + 500GB Curcial MX100]:.