SLI Gigabyte G1 Gaming

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

SLI Gigabyte G1 Gaming

Hej!

Jag håller på och kopplar in 2st Gigabyte G1 Gaming och märker att jag inte har plats kvar på mitt corsair AX750 för en PCI Express strömkabel till som går till 2st 6/8 pins. Man får ju dock med 2st molex kontakter, alltså 1 4pin i PSUn till 4 molex och sedan använda dessa till de 2 molexkontakterna. Får det andra kortet tillräckligt med ström på så vis, eller kan man dela upp det i så fall och använda en av molex delarna på vardera kort?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

970 G1 ska sägas förresten

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

Ok, men man får tillräckligt med kräm ur bara en 4pins som grenas ut till 4 molex?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2014
Skrivet av Illernos:

Ok, men man får tillräckligt med kräm ur bara en 4pins som grenas ut till 4 molex?

tveksamt, det verkar vara väldigt snålt med kontakter till ditt nätagg, jag skulle fixa fler molex till 6 respektive 8pin o köra på det

Citera för svar!

MB: Asus Maximus III Gene CPU: I7 860 4ghz HT Kylning: Antec 920 GPU: EVGA 770 2GB RAM: Corsair 12GB 1600mhz XMS3 2x2GB + Vengence HP 2x4GB SSD: Samsung EVO 840 120GB HDD: Samsung 1Tb 7200rpm, Seagate 2TB 7200rpm Chassi: Fractal Design Define Mini

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Västerås
Registrerad
Apr 2004

Enligt AX850 så har du ju tillräckligt för en SLI conf

http://www.techpowerup.com/reviews/Corsair/AX850/2.html

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Huskvarna
Registrerad
Jan 2010

Ditt nätagg har ju plats för 4 st PCI-E (2+2), har du använt båda 4+4 EPS 12V och det är därför du inte får dit båda kablarna till grafikkorten? Eller har du använt "fel" EPS 12V, den som tar upp en plats där du kan koppla PCI-E?

i7 6700k @ 4.6GHz | NH-U12S | ASUS Maximus VIII Gene | EVGA 1080 FTW | 16GB Corsair Vengeance 3000MHz | Samsung 850 Evo M.2 250GB, 840 250GB, 840 EVO 120GB | 2x2TB | Silverstone TJ08B-E | QX2710 | U2412M | AW2310 | Filco Majestouch MX Brown TKL | Logitech G403

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Västerås
Registrerad
Apr 2004
Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011
Skrivet av era909:

Ditt nätagg har ju plats för 4 st PCI-E (2+2), har du använt båda 4+4 EPS 12V och det är därför du inte får dit båda kablarna till grafikkorten? Eller har du använt "fel" EPS 12V, den som tar upp en plats där du kan koppla PCI-E?

Självklart var det jag som kopplat fel, när jag kopplade om detta rätt så hade jag ju en PCI-E ledig och allt var frid och fröjd.
Tack för hjälpen!