Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Jul 2011

Trasiga hörlurar?

Tjena, jag köpte mig en ModMic häromdagen och idag monterade jag den på mina hörlurar (Beyerdynamic DT990 Pro), på vänster sida. Sedan när jag använde mina hörlurar så märkte jag att volymen på just vänster sida av hörlurarna var riktigt låg. Det är som att den sidan är utan någon bas. Då tog jag bort modmicen på direkten. Detta är konstigt då Antlion (som gör ModMic) menar att dem aldrig fått några klagomål att magneten har på något sätt stört/förstört hörlurar.

Jag har kollat så att balansen är rätt, jag har kontrollerat alla kablar, jag har testat lurarna med en annan ljudkälla (iPhone). Men inget har funkat. Är det något jag har missat eller kan göra för att fixa detta problem eller är mina hörlurar förstörda?

Erik Törnvall

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Hur ser din installation ut, har du nån bild ?

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Jul 2011

Jaha, nu en dag senare så funkar dem normalt igen. Mycket märkligt då jag inte gjort någonting. Men jag kanske återkommer om det blir något igen.

Erik Törnvall