VLC media player problem

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2013

VLC media player problem

Shoo boys and girls! Nu är det så här att jag vill kolla t.ex. american sniper och har allt bakgrunds ljus osv men när människorna väl börjar snacka så hör jag det vääldigt avlägset ibland hör jag det inte överhuvudtaget vilket är lite jobbigt så där dom blir lixom överröstade av bakgrundsljudet finns det någon som har en lösning till detta problem?
Det är inte så här på alla filmer men dom flesta

Tack så mycket på förhand

Grafikkort:GTX 660ti Processor:I5 3570k 4.2 GHz Skärm:BenQ RL2450HT

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2012

Skaffa en bättre fil. Antar att den filmen inte är släppt eftersom den går på bio nu. Så du har väl någon dålig inspelning då någon suttit i biografen och filmat eller liknande. Ladda inte sånnt skit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Dalarna
Registrerad
Sep 2010

Glöm att vi kommer diskutera angående hur du går tillväga för att få bättre ljud på en film som jag antar till 100% du har kommit över på olagligt vis.

Trädvy Permalänk
Forumledare
Registrerad
Jan 2005

*Tråd låst enligt §7*

Citat:

§7 Piratkopiering
Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.

/moderator

Synpunkter gällande modereringen? Då kan du kontakta mig, moderatorerna, Sweclockers
Ursäkta min stavning, jag är dansk