Permalänk

EK-KIT X240 med Fractal design R4

passar radiatorn i toppen på en Fractal design R4 tror ni? Inkludera fläktar med. Bör vara tight. Sitter på Asus Rampage V x99 kortet vilket tar bra med plats och inte lågprofil ram. Vad tror ni? Försökt googla lite mått men... Fråga två är om pumpen är bra nog att driva ytterligare en 240mm radiator i fronten? För framtida grafikkorts kylning.

Alternativt måste jag hitta ett nytt chassi men jag gillar egentligen mitt R4 då den passar perfekt i mitt dator bord

Alla hjälp med mått och annat uppskattas!

Notera att radiatorn X240 är större än EK L240

Alternativt beställer jag delar av EK löst via Inet kanske? Tanken är sätta två 240mm radiatorer och vänta på AMD 3xx serie eller Nvidias nästa kort att vattenkyla med Processorn.

Permalänk
Medlem

r4 är ingen höjdare för vattenkylning, helst ska du sitta på något som enthoo pro, air 540 eller define r5.

så här otäckt blir det med en h100i som är 27mm tjock. 64mm tjock xtx kommer inte gå in.

rekommenderar att du köper saker löst på http://coolingstuff.se/, http://www.coolerkit.se/shop/frontpage.html och inet. nytt chassi vore inte dumt alls. skulle personligen välja ett enthoo pro och sätta i en 420 i toppen och kanske en 240 i botten (du får vara noga med att se till att allt passar när det gäller vatten, så dubbel- och trippelkolla allt).

Permalänk

Tack jo jag förstod nästan det.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7675557/2015-02-03

Visst färdigt kit, kanske bör köpa sakerna löst? Varit inne på coolerkit innan och tittat på delar löst istället. Redan gett mig in på att byta min gamla agg till 1000w som är modulär efter den gamla börjar låta lite. Chassi tog jag en HW440 lite för jag tyckte den var snygg. Inte en aning hur praktisk den är, letar lite bilder just nu. Temat överlag vill jag ju ha rött då jag har Rampage V röda kortet

Tack för tipset!