Är mina lurar trasiga?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011

Är mina lurar trasiga?

Tjohopp!
Har ett par Beyerdynamic DT770 Pro 80 ohm som är 2 månader gamla.
För cirka 1 vecka sedan började den vänstra luren låta extremt illa, precis som en spräckt högtalare. Var precis på väg att gå till butiken och reklamera men så fick jag nån idé så jag strök med fingret försiktigt inne i vänstra luren mot vadden. Ljudet försvann och de lät bra igen.

Nu satte jag mig ner och lyssnade på några låtar och fick för mig att jag hörde något missljud. Är inte bevandrad på audio-termer men det är något som låter förskräckligt dåligt (clipping?) men är inte säker på om det är i musiken eller lurarna. Eftersom jag fick sitta och klicka runt på spotify för att hitta just detta ljudet så tänkte jag om se om ni också hör det för då är det inte lurarna helt enkelt

http://blaskad.com/sample.flac

Burk: MB MSI MPOWER CPU Delid 4790k @ 5Ghz Kyl NZXT Kraken X61 RAM 32GB @ 2400Mhz Låda Jonsbo W2 Silver SSD 512GB Samsung EVO850 SSD 256 GB Samsung EVO840 SSD 128GB Samsung EVO840 GPU Palit Gamerock (Premium bios flashad) GTX 1080 Kringutrustning: Skärmar Asus PB278Q + 2st Benq GW225S DAC AudioEngine D1 Lurar Beyerdynamic DT770 Mus Logitech G403 Wireless KB Logitech G810 Skärmstativ ARCTIC COOLING Arctic Z3 Mic Antlion Modmic V4 AMP FX-Audio FX502A Pro

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2012

Låter som om drivern har kommit löst. Om du skakar på dem hör du om det låter något då? Test att skaka på dem lite när du har musik igång också för att se om det kan få det att låta dåligt.

Cooler Master HAF 922 / Asus P7P55 WS Supercomputer/ AMD FX8320@4GHz / 4x Kingston PC3-10700 2GB DDR3 1333MHz (8GB)/ Sapphire Tri-X R9 290 4GB / 2x 1TB HDD + Intel 320 120GB SSD
1x ASUS PB278Q 27" 1440p PLS / 2x BenQ G2222HDL 21,5" 1080p TN

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011
Skrivet av gustav901:

Låter som om drivern har kommit löst. Om du skakar på dem hör du om det låter något då? Test att skaka på dem lite när du har musik igång också för att se om det kan få det att låta dåligt.

Har lämnat in lurarna på garanti så de ska bli flixade.
Jag hör dock samma fel i den där låten med alla lurar jag provat
Hör felet på låten på spotify också så den är nog dåligt mastrad av Axwell.

Burk: MB MSI MPOWER CPU Delid 4790k @ 5Ghz Kyl NZXT Kraken X61 RAM 32GB @ 2400Mhz Låda Jonsbo W2 Silver SSD 512GB Samsung EVO850 SSD 256 GB Samsung EVO840 SSD 128GB Samsung EVO840 GPU Palit Gamerock (Premium bios flashad) GTX 1080 Kringutrustning: Skärmar Asus PB278Q + 2st Benq GW225S DAC AudioEngine D1 Lurar Beyerdynamic DT770 Mus Logitech G403 Wireless KB Logitech G810 Skärmstativ ARCTIC COOLING Arctic Z3 Mic Antlion Modmic V4 AMP FX-Audio FX502A Pro