problem med (jag gissar på ngt med mina usb)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2014

problem med (jag gissar på ngt med mina usb)

problem med (jag gissar på ngt med mina usb)
jag köpte en speldator för cirka 2 månader sen den har funkat väldigt bra men har ett problem, när jag laddat ner till ex steelseries engine 3 för att ändra min dpi så hittar inte programmet min mus, samma sak när jag laddade ner programmet som är till mitt tangentbord (corsair vengeance k70) så står det att jag måste koppla in mitt tangenbord. tänkte om det är ngt med usb portarna som är konstigt. annars funkar mus o tangentbord som dom ska ensålänge. vore tacksam för svar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jag är från Vettet
Registrerad
Feb 2010
Skrivet av ragnarr:

problem med (jag gissar på ngt med mina usb)
jag köpte en speldator för cirka 2 månader sen den har funkat väldigt bra men har ett problem, när jag laddat ner till ex steelseries engine 3 för att ändra min dpi så hittar inte programmet min mus, samma sak när jag laddade ner programmet som är till mitt tangentbord (corsair vengeance k70) så står det att jag måste koppla in mitt tangenbord. tänkte om det är ngt med usb portarna som är konstigt. annars funkar mus o tangentbord som dom ska ensålänge. vore tacksam för svar!

ta bort drivrutinerna för mus och tangentbord. dra ut usb & sätt tillbaka igen vänta tills Windows hittat hårdvaran och det funkar. ladda hem nya drivrutiner från hemsidan..

hej Achmed Länken till bästa tråden #15549644