Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åkarp
Registrerad
Jun 2013

HDD Problem

Jag har en [Toshiba Desktop Internal Hard Drive - 2TB](http://www.toshiba.com/us/accessories/Storage/Hard-Drive-Repl...) och allting laddar så här sakta när jag sätter på datorn det har aldrig hänt förut börja igår allt
http://gyazo.com/84e2dc5a9e5c86ab60cca061ac606b4d

|-|MotherboardMSI Z97-S02 INET EDITION ATX|-|GPU MSI GeForce GTX 760 Gaming OC 4GB|-|CPU Intel Core i7-4770 Processor|-|Case Corsair Carbide SPEC-01|-|CPU Cooler be quiet! Dark Rock 3|-|PSUEVGA 500W Power Supply|-|HDD Toshiba Desktop Internal Hard Drive - 2TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åkarp
Registrerad
Jun 2013

Hittade problemet

|-|MotherboardMSI Z97-S02 INET EDITION ATX|-|GPU MSI GeForce GTX 760 Gaming OC 4GB|-|CPU Intel Core i7-4770 Processor|-|Case Corsair Carbide SPEC-01|-|CPU Cooler be quiet! Dark Rock 3|-|PSUEVGA 500W Power Supply|-|HDD Toshiba Desktop Internal Hard Drive - 2TB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2003
Skrivet av Isse004:

Hittade problemet

och

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2012
Skrivet av Isse004:

Hittade problemet

Det kan ju vara värt det att skriva vad som var fel och hur du löste det om det är någon annan som råkar ut för liknande problem framöver!

Moderkort: ASUS Z97-A CPU: Intel i5 4690k CPU-kylare: CoolerMaster Hyper 212 Evo Minne: Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600MHz GPU: Gigabyte GeForce GTX 970 G1 SSD: Crucial MX300 750GB, Intel 530 240GB HDD: WD Green 2TB PSU: Cooler Master V850 850W Chassi: Fractal Design Define R4 Tangentbord: Let's Spit x2 Gateron Brown/Blue AMJ96 Gateron Brown/Clear, Mus: Logitech G900