Problem med logitech g35!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2014

Problem med logitech g35!

Hej allesammans!
Har fått ett (eller flera) konstiga problem med mina logitech g35 hörlurar som jag hoppas någon här skulle kunna hjälpa mig med!
Det var först för ungefär en veckan sedan som mina hörlurar slutade fungera. Jag får helt enkelt inte ut något ljud från dom och jag tror det har med mjukvaran att göra.
Första gången jag pluggar in hörlurarna i datorn efter att jag har startat den känner datorn av hörlurarna men drivrutinerna verkar inte installeras. Det hörs dock ett svagt brus i hörlurarna.
Bilder:

http://imgur.com/bpn1ZFQ,J58PrS9#0
http://imgur.com/bpn1ZFQ,J58PrS9#1
Har testat flera olika sätt att installera drivrutinerna men har inte fått det att funka. Om jag testar att plugga ut mina hörlurar och plugga in dom i en annan USB-port (eller samma) händer det oftast att datorn inte känner igen dom alls och jag får upp ett meddelande där det står något i stil med "Okänt enhet upptäcktes. Enheten verkar inte fungera som den ska. Tryck här för att åtgärda". Inget går att åtgärda. Detta kommer alltså aldrig fram första gången jag pluggar in hörlurarna. Jag måste starta om datorn igen för att den ska kunna upptäcka att det är ett logitech g35 som är i pluggat. Men även då får jag ju inget ljud i dom.

Har testat på både min stationära dator och min bärbara dator och det händer samma sak, därför tycker jag det är lite konstigt.
Har också testat att felsöka med windows men inget har fungerat.

Hörlurarna: https://www.komplett.se/logitech-g35-surround-sound-headset/7...

Någon som har någon aning om vad jag kan göra eller vet varför det blir så här?
Uppskattar alla svar! Har inte ens haft mina hörlurar i ett år än så känns väldigt tråkigt om dom pajjar redan.