Tjutande ljud i mitt USB headset

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012

Tjutande ljud i mitt USB headset

Hallå gott folk! Jag har haft detta problem ett bra tag nu, såhär ligger det till.

Jag har ett Logitech G930 USB headset samt ett corsair vengeance k70 tangentbord. När jag har "laddningskabeln" inkopplad och kör igång lysdioderna så får jag ett sanslöst irriterande ljud i lurarna. Det finns tre stycken ljuslägen på tangentbordet och ljudet blir bara högre desto starkare dioderna lyser. Men när jag drar ut kabeln ur headsetet så slutar ljudet. Så det är bara när jag har min laddningssladd inkopplad som jag får det här fruktansvärda ljudet.

Är det någon smart tomte här som möjligtvis kan ha någon aning om vad det kan vara för problem?

tack på förhand!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mariehamn
Registrerad
Nov 2010
Skrivet av krajl:

Hallå gott folk! Jag har haft detta problem ett bra tag nu, såhär ligger det till.

Jag har ett Logitech G930 USB headset samt ett corsair vengeance k70 tangentbord. När jag har "laddningskabeln" inkopplad och kör igång lysdioderna så får jag ett sanslöst irriterande ljud i lurarna. Det finns tre stycken ljuslägen på tangentbordet och ljudet blir bara högre desto starkare dioderna lyser. Men när jag drar ut kabeln ur headsetet så slutar ljudet. Så det är bara när jag har min laddningssladd inkopplad som jag får det här fruktansvärda ljudet.

Är det någon smart tomte här som möjligtvis kan ha någon aning om vad det kan vara för problem?

tack på förhand!

Störning/dåligt jordad..testa att röra vid usb kontakten alternativt dra ur kontakten pickolite så den fortfarande är i men inte helt.

[Win 8 64-bit] [ASUS P8Z77-V] [INTEL Core i5-3570K@4.2ghz] [HyperX8gb]
[Asus 660TI x 2] [Corsair Force Gt] [Samsung 830 ]
[Asus PB278Q] [Logitech G27] [Logitech 3D PRO]

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2012

Hmm.. Provade att köra på USB portarna fram och då försvann ljudet helt plötsligt.. haha