Min NAS dyker inte alltid upp bland nätverksenheter

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2011

Min NAS dyker inte alltid upp bland nätverksenheter

Har köpt en QNAP HS-251 2 GB för några månader sedan, och jag är väldigt nöjd. En sak jag dock inte är helt nöjd med är att min NAS inte alltid dyker upp om jag t ex startar filhanteraren och trycker på nätverk.

Finns det någon förklaring vad det kan bero på?

Chassi : BitFenix Prodigy Svart mITX Moderkort : Asus P8Z77-I DELUXE mITX CPU : Intel Core i7 3770K RAM : Crucial 16GB (2x8192MB) CL9 1600Mhz Ballistix Sport

Dell Venue 11 Pro

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2002

Kolla workgroup-inställningar samt master browser på dator och NAS.

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2011

Verkar gå i perioder. Just nu kommer inte min NAS fram i utforskaren. Även om jag trycker på uppdatera knappen.

Lagringsikonen kommer upp så jag kommer till inloggningsidan om jag dubbelklickar, men ingen ikon bland datorer så jag kan se filerna i utforskaren.

Chassi : BitFenix Prodigy Svart mITX Moderkort : Asus P8Z77-I DELUXE mITX CPU : Intel Core i7 3770K RAM : Crucial 16GB (2x8192MB) CL9 1600Mhz Ballistix Sport

Dell Venue 11 Pro

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2011
Skrivet av Agile:

Kolla workgroup-inställningar samt master browser på dator och NAS.

Skickades från m.sweclockers.com

Ok, hur gör jag.....

Chassi : BitFenix Prodigy Svart mITX Moderkort : Asus P8Z77-I DELUXE mITX CPU : Intel Core i7 3770K RAM : Crucial 16GB (2x8192MB) CL9 1600Mhz Ballistix Sport

Dell Venue 11 Pro