Minimering av spel när jag byter till andra skärmen

Permalänk
Medlem

Minimering av spel när jag byter till andra skärmen

Jag har nyligen köpt in en ny skärm som jag tänkte använda för att kolla på film/serier medan jag spelar. Men en sak jag märkte (direkt) är att spelet minimeras när jag klickar över till den andra skärmen.

Läste lite snabbt och då fanns det flera som snackade om att man kan köra borderless window och dylikt, men då krävs det nedladdning och jag har ingen lust med det. Finns det något smidigt sätt att köra Fullscreen på ena skärmen utan att spelet tabbar/minimeras när man hoppar över till andra skärmen?

MVH

Permalänk
Inaktiv

In i inställningarna och ställ in. Alternativen bör vara windowed, fullscreen, borderless fullscreen.

Permalänk
Medlem

Vadå nedladdning? Borderless brukar oftast vara som en grafikinställning i spelet (finns kanske inte på alla spel dock)

Visa signatur

CPU: Det finns. GPU: Lite snabbare än den gamla! RAM: Absolut! Nätagg: Alldeles lagom. Kylning: Tyst och tillräcklig.

Permalänk
Medlem

Missade tredje alternativet i inställningar på spelet, nu är det fixat :$
Nu till nästa problem.. Märker att texten på nya skärmen är rätt så suddig jämfört med den andra. Kan det bero på någon inställning, eller att det är 2 olika upplösningar på skärmarna? Eller bara jag som vant mig med ena skärmen och högre upplösning ser konstigt ut i mina ögon?

Edit: Nu märkte jag även att fps:en droppar som tusan på spelet (CS:GO) när jag hoppar över till andra skärmen.. Får runt 15-20fps så fort jag tabbar. T.om. i meny-läget.

Permalänk
Medlem

Att du får sämre FPS när du tabbar ur är en inställning i spelen. Ofta finns det inställningar som säger vilken FPS spelet skall hålla när det inte är i fokus. Att texten är suddig låter konstigt. Vad kör du för upplösning på nya skärmen? Det borde inte vara så tycker jag.