[Hjälp mig välja] Wireless headset :)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2013

[Hjälp mig välja] Wireless headset :)

Tjena!
Nu på kvällen har jag suttit och kollat på några nya headset. Och anledningen från första början var att dem jag använder nu (Logitech G930) har blivit mycket sämre. Jag har haft dem lite under ett år, och headsetet i sig självt är jag väldigt nöjd med! MEN, jag själv brukar använda de i sängen när jag går och lägger mig för att kolla på tv, tanken var också att jag inte skulle väcka morsan (Vi bor i en 2:a..), och att trådlösa headset är väldigt simpla och komfortabla. Så, tillbaka till problemet, ibland när jag lägger mig så somnar jag skumt nog med dem på. Det gör då att vid någon punkt av natten så faller de ner på golvet... Jag visste också att det kunde ske, men var för lat för att bry mig. Det har dock bara hänt 4-5 ggr, men jag märkte att de började spricka vid stammen av början vi själva kåporna :(. Jag är ganska långsiktig, så om du inte orkar hjälpa en "relativt okunnig" ljudpojke, så äre lungt. Men som sagt, de har spruckit lite. Så nu kmr vi faktiskt till det riktiga problemet, haha. Vet nu inte om du har testat ett par g930's, dem är bra men jag tror att en vanlig grej är att deras kontakt och ingång är väldigt "lösa/dåligt designade" eftersom i mitt problem så efter ett tag började kontakten glappa/sitta lösare i ingången. Jag måste på de senaste månaderna nött ut, ingångens insida. Och samt gjort själva "ingångshonan/hanen" glappig ifrån själva kretskortet.... Vilket jag tror går att fixa inuti, men jag har haft de här ett tag nu och känner inte bara för att byta pågrund av endast detta problem. Jag gillar teknik, och att testa ny teknik. Det blir samt mycket cs:go på fritiden och filmer i sängen, och mycket spotify. Om du inte läser stycke 2 så hoppa till stycke 3 :).

(Detta behövs ej läsas.) Problemet med headsetet.
Så, som jag sa innan så har det blivit löst inuti och sprickor finns på den. Varför jag egentlig

en vill byta är inte för att den är trasig, utan för att jag senare hörde att ljudet glappar, det kmr ut ljud, men om jag vinklar mitt huvud så kanske det bara kmr ljud ifrån vänster kåpa. Eftersom inuti den så måste metallen ha lossnat ifrån kretskortet. Varav jag tycker inget ljud borde komma fram, men ljuded blir bara helt värde löst, och om jag skakar på huvudet elr vinklar det åt höger (så känner man att den "connectar mot kretskortet igen") och ljudet mindre delvis bättre. Men då måste jag luta huvudet 45 grader åt höger hela tiden, haha.. När jag spelar cs:go så hör jag stegen såklart, men spelet fungerar ju som surround, att du hör någon ifrån vänster sida av vänster kåpa. Jag tror inte jag behöver förklara så mycket mer än det, du förtstår nog ganska bra. Slutstycke av problem.

Så min fråga till dig är väl att på bästa sätt hjälpa mig hitta ett bra trådlöst headset (viktigt: som fyller mina krav!). Och kraven är simpla, g930's har en sladd för att ladda med. En sladd vill jag faktiskt inte ladda med, jag glömde säga det i stycke 2, men det var därför det i princip börja glappa (möjligtvis också att när jag tappade de, så lossnade det.) Då blire väl att välja på antingen bluetooth eller infraröd väl? Är inte så insatt, men jag funderade också på att ha ett headset med "laddbara batterier" Så i princip är du alltid fullladdad, när du laddar det ena använder du det andra. Vet faktiskt inte om det finns några sånna headset? Elr om de funkar bra? Vet du nånting? Och kan man spela med de? För om jag måste sätta fast dem i nån dock så äre "gg". För jag är relativt slö, och kmr använda dem typ 24/7. T.ex. När jag lägger mig så har de förmodligen 2-3 min kvar, mitt inne i "serien" och man blir ledsen (död). Så det kmr ej att fungera. Ni förstår säkert mina tankar nu. Svara gärna, och fråga om det är något mer, elr nåt krav.
PS: Priset ska helst inte stiga över 2000kr, men jag kan nog gå för 2,5k. Jag kan nog vänta en stund till pengar, men jag INGET över 3 lax. (Idealpriset= 2000kr, för väldigt bra headset med kvalitè.)

Så mina tankar kring detta har en uppgradering till gamingheadsetet astro a40/50. MEN, de har sladd, och jag vill helst undvika det för när jag ligger ner (detta glömde jag skriva i stycke 2) i sängen så böjs sladdar så lätt, den ligger i det motsatta hållet, så allt blir bara krångligt, och jag vill bara ha ett enkelt headset. Som till exempel också inte glappar sönder vid ingången eftersom det inte kmr finnas någon! Så helt ärligt vet jag inte ens faktiskt om denna funktion har nått hörlurarnas "trend". Jag såg bara massa märken som Sony, Sennheiser, men de hade så att man laddade de i någon dock. Denna artikel var skapad lite så att du gärna får tänka lite åt... "host" MED mig För jag är slö och vill ha framsteg (satan vad de där lät fel, det var inte så jag menade det haha.) Men aja, nu är jag så fanskapligt långsiktig och ska skriva varje detalj. Så jag "endar" den posten här faktiskt dela gärna med dig av dina tankar, upplevelser och annat. CYA!