Deathaddern disconnectar till och från när jag kopplar in mikrofonen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2014

Deathaddern disconnectar till och från när jag kopplar in mikrofonen.

Tjena,

Jag köpte mig en Blue Yeti Blackout mikrofon förra veckan efter att jag testar en polares och gillade den skarpt.

(en sådan) http://cd.bluemic.com.s3.amazonaws.com/images/yeti/gallery/ye...

Till problemet, när jag fick hem micken körde jag med Windows 7 Ultimate 64 bitars, när jag kopplade in micken så började musen att disconnecta fram och tillbaka. Detta höll på konstant tills jag kopplade ur mikrofonen. Jag började leta efter mjukvara för mikrofonen och allmänt googla om andra hade samma problem just med en Yeti mick men jag hittade ingenting.

Nu har jag formaterat om datorn i hopp om att det bara var strul med operativet eller BIOS versionen jag använde då. Nu kör jag Windows 8.1 Pro 64 bitars. Situationen har blivit lite bättre, nu disconnectar musen kanske 2-3 gånger i timman istället för 5 gånger i minuten.

Är det någon som känner igen problemet?(Kompisen har inte samma problem, det fungerar felfritt för honom).

Hoppas främst att det inte är så att micken är skadad i frakten eller att musen börjar ge upp. Det känns osannolikt då dem fungerar klockrent separat inkopplade, även på jobblaptopen.

Tack på förhand!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Eklof:

Tjena,

Jag köpte mig en Blue Yeti Blackout mikrofon förra veckan efter att jag testar en polares och gillade den skarpt.

(en sådan) http://cd.bluemic.com.s3.amazonaws.com/images/yeti/gallery/ye...

Till problemet, när jag fick hem micken körde jag med Windows 7 Ultimate 64 bitars, när jag kopplade in micken så började musen att disconnecta fram och tillbaka. Detta höll på konstant tills jag kopplade ur mikrofonen. Jag började leta efter mjukvara för mikrofonen och allmänt googla om andra hade samma problem just med en Yeti mick men jag hittade ingenting.

Nu har jag formaterat om datorn i hopp om att det bara var strul med operativet eller BIOS versionen jag använde då. Nu kör jag Windows 8.1 Pro 64 bitars. Situationen har blivit lite bättre, nu disconnectar musen kanske 2-3 gånger i timman istället för 5 gånger i minuten.

Är det någon som känner igen problemet?(Kompisen har inte samma problem, det fungerar felfritt för honom).

Hoppas främst att det inte är så att micken är skadad i frakten eller att musen börjar ge upp. Det känns osannolikt då dem fungerar klockrent separat inkopplade, även på jobblaptopen.

Tack på förhand!

Använder du USB-hub eller kopplar du den på fronten eller bakom datorn? Min hypotes är att så fort du kopplar in micken så får inte enheterna tillräcklig mycket el och då kan det disconnecta och ha sig. Så jag rekommenderar nog att börja undersöka runt i den området/kategorin.

Intel 4670K 4,2 GHz | Kingston HyperX Predator 8 GB 2000 MHz(2 x 4 GB) | Asus Maximus VI Impact, Gigabyte 6870 referensmodell | Cooler Master Silent Pro Modular 700W | Samsung 840 Pro Series 128 GB | Western Digital Green Caviar 1TB | Antec Kuhler 620 V4(PnP Corsair SP Quiet 120mm) | Fractal Design Node 304 Svart(Pull x 2 Fractal Design Silent Series R2 92 mm)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2014

Jag har testat både bak på datorn och fram, testade även i skärmen, samma problem uppstod då. Har du koll på hur "strömförlust" skapas? Jag kör ett 1200W nätagg iallafall så det borde täcka allt ordentligt. Tror du att en USB hub gör det värre eller är det värt att testa? @Soroeze:

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2014

*LÖSNING*

Problem löst.

Problemet löste sig. Det var så simpelt som att du går in i aktivitetshanteraren och bockar av att alla USB enheter inte ska stänga av sig för att spara energi. Det kändes väldigt frustrerande men skönt att det är löst!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Nov 2011

Vad bra/kul att du löste det! Får be om ursäkt att jag har inte skrivit tillbaka, haft mycket igång och mitt i all kaos så funkar inte Internet. Men som sagt, kul!

Intel 4670K 4,2 GHz | Kingston HyperX Predator 8 GB 2000 MHz(2 x 4 GB) | Asus Maximus VI Impact, Gigabyte 6870 referensmodell | Cooler Master Silent Pro Modular 700W | Samsung 840 Pro Series 128 GB | Western Digital Green Caviar 1TB | Antec Kuhler 620 V4(PnP Corsair SP Quiet 120mm) | Fractal Design Node 304 Svart(Pull x 2 Fractal Design Silent Series R2 92 mm)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2014

Absolut ingen fara, problemlösning är en del av PC världen, ska man va fin får man lida @Soroeze:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Nov 2011
Skrivet av Eklof:

Absolut ingen fara, problemlösning är en del av PC världen, ska man va fin får man lida @Soroeze:

Håller med dig XD @Eklof

Intel 4670K 4,2 GHz | Kingston HyperX Predator 8 GB 2000 MHz(2 x 4 GB) | Asus Maximus VI Impact, Gigabyte 6870 referensmodell | Cooler Master Silent Pro Modular 700W | Samsung 840 Pro Series 128 GB | Western Digital Green Caviar 1TB | Antec Kuhler 620 V4(PnP Corsair SP Quiet 120mm) | Fractal Design Node 304 Svart(Pull x 2 Fractal Design Silent Series R2 92 mm)