Chrashad hdd! Köp ny! HJÄLP

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2014

Chrashad hdd! Köp ny! HJÄLP

Hej! min hdd slutade plötsligt fungera allt blev svart varje gång jag startade datan. kan få upp alla mappar genom att få fram "task manager" men skrivbordet är bara en svart pöl.

Har satt in min nya hdd men har som sagt falskt windows på min förra och jag är för lat + är en fattig student så orkar inte lägga pengar på ett riktigt. Vet någon här hur jag ska göra för att få min nya att fungera? Har försökt att föra över mitt windows från den förra till den nya men datorn neckar det....

Får snart frispel, det är säkert något enkelt skit:)

Behöver hjälp så snarast som möjligt

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Här
Registrerad
Jul 2009

*tråd låst*

Citat:

§7 Piratkopiering

Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.