Asus X99-A och Samsung 850 EVO hittas inte i bios...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kinna, Sweden
Registrerad
Okt 2002

Asus X99-A och Samsung 850 EVO hittas inte i bios...

Jag håller på att bli tunnhårig..

Bygger en dator med Asus X99-A med en Samsung 850 EVO M.2 SSD i.. men lyckas inte på något sätt hitta den i bios?!

Någon som kan hjälpa mej?

http://www.inet.se/produkt/1902750/asus-x99-a
http://www.inet.se/produkt/4304847/samsung-ssd-evo-850-series...

// Oscar aka raXXo

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västra götaland
Registrerad
Sep 2012

Har du ändrat till SATA m.2 om du kan?

Kan låta oavsiktligt aggressiv.
Citera eller @philipborg om du vill att jag ska läsa dina svar.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2006

M:2 porten på Asus X99-a supportar endast PCIE SSD, vad jag kan hitta..
Din SSD är SATA, så nej det går inte då..

Cooler Master ATCS840, corsair AX750, Asus Sabertooth X58, i7 950, Highend vattenkylning, 12Gb Corsair, GTX275, Raptor 150, Spinpoint F1 1Tb x3, WD 640black, Windows 7 x64, Asus Xonar Essence STX. Skärm Dell U2711.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kinna, Sweden
Registrerad
Okt 2002

Gnöh! hittade precis detta, att den inte stöder sata..

// Oscar aka raXXo

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kinna, Sweden
Registrerad
Okt 2002

Tack för hjälpen ändå!

// Oscar aka raXXo

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Jul 2009

Som någon som var nära att beställa den här SSD:n med samma moderkort, finns det något enkelt sätt att kolla upp vilka SSD som fungerar med vilka moderkort? Som oinsatt tycker jag nämligen det ser ut som att det borde gå (specifikationerna på inet)?