Monster crash med bla hdd-xp64 i raid 10 samt ssd-win81, hdd-xp

Permalänk
Skrivet av Paddanx:

Det var de som de köpt siten av som tydligen tagit bort domänen utan förvarning. Stod något om det.

Det är lite skumt men bra att det funkar igen.

Hittade inte det meddelandet på siten men enligt andra när jag googlade var det
"postimg.ORG domain is locked by Registry, no prior notice.
While we hope to resolve the issue, we chose postimg.CC as our new home.
Please update codes embedded in your websites. "

Har en bildtråd på ett annat forum och där kan jag ändra inläggen men väntar ett tag och ser om det här .cc får vara kvar.

PS om någon vill se någon av de "döda länkarna" till bilder ovan så byt ut .org till .cc så funkar de. Kommer inte att vela med att ladda upp nya länkar.

Permalänk
Medlem

Jag ordnade nya länkar (med .cc) och anmälde mitt inlägg med dem som var döda (som var viktig). Då kan en moderator enkelt byta ut dem bara.

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Paddanx:

Jag ordnade nya länkar (med .cc) och anmälde mitt inlägg med dem som var döda (som var viktig). Då kan en moderator enkelt byta ut dem bara.

Fixat

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...

Permalänk

Tack , moderator för alla fixade länkar.

OnT: Datorn har varit urstabil i ca 6 månader tills i förrgår, brukar ha datorn igång 24/7 och har haft den igång i månader men ibland är det bra att stänga ner datorn och starta om Windows xp. Det dröjde inte mer än några timmar tills jag först fick en UT2004 crash med ett felmeddelande från det, vilket kan hända men är ovanligt, och någon timme senare en frysning/freeze med ljudet i ett härligt skärande loop.
Har efter omstart däremot varit stabil i 1-2 dygn, mer än att UT2004 stannade upp i ca 5-10 sek, såg ut som en frysning men övriga grejer på skrivbordet funkade, och sedan kom UT2004 tillbaka igen.
Den här datorn verkar bli mer instabil när vädret vänder från vinter till vår/sommar och tidgare i höstas fick jag lägga till lite på Vcore för att cpu:n skulle bli stabil vilket kankse är dags att se över igen. Skall nog även ta en till på huvudsäkringen igen så själva hållaren kanske börjat spöka.
För några år sedan körde jag FarCry I vilket efter ett tag kraschade och trodde att spelet var buggit men när jag testade i höstas var det urstabilt, skall testa igen för att se om datorn är lite ostabil.