Steelseries Siberia V3, micen fungerar ej (rösten hörs knappt)

Permalänk

Steelseries Siberia V3, micen fungerar ej (rösten hörs knappt)

Hej!

För några veckor sen fick jag efter många års trogen tjänst till slut pensionera mitt älskade Siberia V2 och då var jag naturligtvis tvungen att köpa ett nytt. Eftersom jag varit så pass nöjd med mitt Siberia V2 och haft det i flera år (även om jag vet att många tycker det är mainstream och skit) tänkte jag, dumt som det kanske var, att Siberia V3 också måste vara bra eller åtminstone inte sämre.

Men så fort jag kom hem och skulle testa det upptäckte jag att micen inte fungerar. Jag har maxat alla inställningar men ändå hörs min röst väldigt, väldigt dåligt. Väldigt dovt. Har jag ett YouTube-klipp på i bakgrunden hörs det bättre än min röst.

Är inte särskilt duktig på varken hård- eller mjukvara, så chansen är att jag har missat något helt och hållet. Eller är det ett produktionsfel? Vad tror ni som kan sånt här?

Permalänk
Medlem

Du säger att YouTube-klippet hörs bättre än din röst? Så du menar att de personer du pratar med hör vad du lyssnar/kollar på?

Redan där i så fall är ju något knasigt..
Men i alla fall, kolla först om Mikrofon boosten är på. Du kan kolla detta genom att högerklicka på inspelningsalternativet och sedan gå egenskaper.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

14700k @ Stock . 32GB @ 4000MHz . 3070 @ +100/+800MHz
240+360 rad custom loop