Permalänk

PS4 Seg internethastighet

Hej, när jag är uppkopplad med Wifi på PS4 så kommer jag bara upp i 7mb(ner) och 5mb(upp) när jag med bärbara datorn (i samma rum) kommer upp i 40(ner) och 10(upp).
Jag har sökt på google och kommit fram till att om man kopplar upp dig manuellt och ändrar DNS till Google DNS : 8.8.8.8 och 8.8.4.4 så ska det tydligen hjälpa vissa. Men inte mig. Har och provat en DNS på 208.67.222.222 och 208.67.220.220.
Ingen av dessa ville fungera för mig. Snälla hjälp mig x)
(Btw, i have no idea what I'm doing...)

Permalänk

PS4 ans trådlösa är värdelös kör med kabel istället!

Visa signatur

Dag blir natt o natt blir dag, vilket j...a underbart liv man lever när man sitter framför datorn.

Permalänk
Medlem

Ganska svårt att veta vad du menar för hastigheter när du inte skriver med rätt enheter. Menar du MegaByte per sekund (MB/s) eller Megabit per sekund (Mb/s)? Det är väldigt stor skillnad nämligen. "mb" (som du skrev) = millibit (en tusendels bit, nån sån enhet finns ju inte ens ).

Antar väl att du menar Megabit i båda fallen men eftersom du inte kunnat uttrycka det kan det ju vara så att du förväxlat dom och trott att det är värre än det är. 7MB/s ner och 5MB/s upp på din PS4 är nämligen helt ok hastighet jämfört med vad du får på din laptop (om de hastigheterna är i Mb/s).

Permalänk
Forumledare

*tråd flyttad*

Jag tror den kan fler svar här istället

Visa signatur

Forumets regler | Har du synpunkter på hur vi modererar? Kontakta SweClockers/moderatorerna

Jag stavar som en kratta

Gillar lök på discord

Permalänk
Medlem

Som redan sagt så är ps4ans wifi dålig.

Men du skulle kunna testa ändra MTU settings. Jag gjorde det och ökade hastigheten rejält men vet inte om det var en tillfällighet eller inte.

Googla ps4 MTU så får du förslag.

Skickades från m.sweclockers.com