Acer 24" GN246HL vs. ASUS 24" VG248QE

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2015

Acer 24" GN246HL vs. ASUS 24" VG248QE

Hej! Efter mycket velande har jag nu bestämt mig för att uppgradera från min 60 hz skärm till en skärm med 144 hz. Efter att ha tittat runt lite så har jag hittat två stycken möjliga kandidater. Det är http://www.inet.se/produkt/2205197/acer-24-predator-gn246hl#/... och http://www.inet.se/produkt/2204966/asus-24-vg248qe#/specs . Båda har fått väldigt bra recensioner så jag har svårt att bestämma mig för vilken. Den kommer att användas till nästan bara spelande. Främst spel som Skyrim, The witcher, Assassins creed osv. Vilken ska jag välja? Tacksam för svar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2001

Vad är det för bra recensioner av Acerskärmen du hittat?
Prisjakt listar noll recensioner, Konsumentguiden fyra (en på engelska).
http://www.konsumentguiden.se/dator/bildskarm/lcd_monitorer/a...
Säkert att du inte blandade ihop användaromdömen med recensioner?

Dessa ska man ofta ta med en rejäl näve salt. Folk vill ofta mest bara intala sig själva att de köpt någonting bra, sen har många heller inte speciellt mycket att jämföra med.

Om du tittar på Prad.de så har de recenserat båda, Asusen såg ut att ha klart mindre dåliga betraktningsvinklar. Även om de nu kört bilder med olika färger...
Dock så ska man inte dra för stora växlar på det, speciellt i såna där volymsäljare så kan de byta panel rätt vad det är.

««« »»»

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2015

Jag refererade till recensionerna på just Inet. Där har dem fått väldigt bra. Är det dessa recensioner som du menar är användaromdömen? Förstår dock att man ska dessa med en nypa salt, har du något annat förslag på en skärm för dessa spel som jag vill spela?