Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2015

Problem med Aoc G2460 Fq 144 Hz

Hej!
Jag har köpt ny skärm, Aoc G2460 fq (vet att det inte direkt är den bästa på marknaden)
Jag får ut 144hz med både dvi-d och portaldisplay men kämner inte flytet alls som man borde. Mitt problem är när jag spelar Cs-Go när jag kör 144hz känner jag inte alls något flyt och det hackar/laggar fram. Har testat köra 120hz och då är det bättre men får fortfarande känslan att det hackar/laggar fram ibland och känner inte alls något flyt! Någon som vet vad detta kan bero på? Känns som att jag borde kunna få ut 120hz iallafall med bra flyt osv men känner knappt någon skillnad mellan denna och min gamla 60hz skärm förutom skärpan i bilden. Och det är väldigt enerverande när det hackar/smålaggar fram.. Hoppas någon har något bra svar på detta! Kan det bero på dåliga sladdar eller vad tror ni?
Tack på förhand!!

Här är mina specs:
Intel core i7-4790K
GeForce GTX 770 2gb physx
8Gb ram
Msi Z-97 g-43 socket1150
Crucial mx100 ssd 128gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vänersborg
Registrerad
Dec 2013

Är det samma sak i andra spel?

Kan vara fabriksfel på skärmen det är ganska vanligt då tillverkarna kanske inte alltid testar att spela med dom.

i7 4790k 4.0ghz /w Hyper Evo 212 | MSI Geforce GTX 980ti Gaming 6GB | 16GB Corsair Veangence LPX Red 1600mhz | Fractal Design Define S |NZXT LED Sleeved RED-Kit
EVGA Supernova G2 750W PSU
ASUS Z-97A

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Nov 2005

Kör samma skärm, funkar klockrent för mig. Har du kollat din framerate så det inte är nåt tjall på linjen där? Dra ner konsollen och mata in cl_showfps 1.

Mainrigg: In Win S-frame - MSI Z170a Gaming M7 - i7 6700k@4,6GHz 1,29V - Zotac GTX 1080 AMP Extreme - 4x8GB Corsair Vengeance Red LED 3200MHz - Corsair RM1000 - Intel 530 3x240GB 1x480GB - Dell S2417DG
LAN/HTPC: Cooltek Jonsbo U3 - MSI Z87I Gaming AC - i5 4690k - Evga GTX 1060 SC 6GB - 2x8GB HyperX 1600MHz