Underlätta registrering av användare?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sverige
Registrerad
Apr 2012

Underlätta registrering av användare?

Hej!

Jag har fått i uppdrag att ta emot anmälningar till ett evenemang. För varje anmälan måste jag fylla in en viss information, ex. email och namn, samt komma på ett lösenord till personen. Detta görs just nu via mail, och de mailar sin information, jag fyller i informationen och kommer på ett slumpmässigt lösenord, som jag sedan mailar tillbaka till användaren.

Detta är väldigt tidskrävande och jag upplever att det kan optimeras ganska mycket. Anledningen att det är jag som måste registrera och fylla i informationen är för att sidan där detta sker har tillgång till användarregister och annan information som användarna ej ska ha tillgång till. Jag tänker att det kanske finns något sätt att komma runt detta. Ex. bygga ett formulär med rätt informationsfält, som sedan fyller i denna informationen i "det riktiga" formuläret och registeras. Alltså som en mellanhand som hindrar användare från att komma åt känslig information. Jag är väldigt grön rörande backenden av webben men hoppas att någon av er här har förslag på en lösning eller är medvetna om någon produkt som löser detta. Min googlefu har varit otillräcklig för att hitta en lösning på annat sätt.

Tack på förhand,
ThePartyPig

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2013

Väldigt grön betyder inga kunskaper inom programmering?
Eller kan du exempelvis lite PHP och MySQL?
Har du någonstans att host'a detta på?

Annars googla på något survey-verktyg.
Kanske https://www.google.com/forms/about/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2004
Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Småland
Registrerad
Sep 2012

Det låter som om Google Formulär(forms) kanske kan fungera för dig.
Finns även https://sv.surveymonkey.com/ som verkar vara ganska vanligt

Chassi: Fractal Design R5 Black | CPU: Intel i7 3770K @ 4.5 GHz | Kylare: Corsair H80i GT | Graffe: ASUS 1070 8GB ROG STRIX DC3 | PSU: Antec 620 W | RAM: Corsair Vengence 16GB 1600 MHz | MOBO: Asus P8Z77-V Pro
CS:GO-Maps (App) Sweclockers (App)