Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Jan 2004

jox i anti-vortex foam d5 pump

har ett litet udda problem som jag inte riktigt vet vad det beror på igentligen
men som synes på bilden här så är det något vit jox i foamen på min d5 pump som jag inte riktigt vet vad det är

Hoppas att någon av er kan ha någon aning om vad det kan tänkas bero på.
Loopen består av ek block för både cpu & gpu
Tygon slangar som enligt aquatuning är medical grade slangar.
En mo-ra420 radiator.
Alla block och radiator är rengjorda med batterivatten innan använding också

konsistensen på den är typ som våt papper fast mera slemmigt när man försöker få bort den på något vänster som jag inte lyckats med
försökt spola med vanligt kranvatten, köra tryckluft för att få ur och nål men inget funkar sådär superbra, möjligen om man vill hålla på i 6-8 timmar så kanske man får ur allt med nålen

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malå
Registrerad
Aug 2007

Är mest troligt fluxmedel, eller vad de nu heter på svenska, som var kvar i radiatorn från hoplödningen. De är inte vattenlösligt alls, men vet ej vad som kan fungera för att få bort de. Nått oljebaserat kanske? De jag skulle prova med är att vänta tills den har torkat ordentligt å blåsa på den med tryckluft och bara försöka massera ut de som går.

Du kanske skulle kolla i processorblocket också hur de ser ut där, mest troligt har samma sak fastnat i den. Men de borde va bra nog lättare att få bort från den. Ta en tandborste t.ex.

Skickades från m.sweclockers.com

Win 10: FX-9590@5050MHz 1.58V | Noctua NH-D15S, Noctua A15 PWM, 2st Scythe Ultra Kaze 3000rpm | Sapphire R9 390 Nitro | Kingston HyperX 1600 16gb | Gigabyte 990FXA-UD5 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | EVGA Supernova 1000W G2 | CM 932 HAF

Win XP: Atlon X2 4200+@2640MHz | Nvidia 8800 GTS 320@621/1944 |MSI K8N Neo 4| 2048Mb DDR 800@960MHz

Win 98: Celeron 533MHz@800MHz | ASUS CUSL-2 | Voodoo 3 3000@186MHz | 384Mb PC100 | Creative CT4810