Permalänk
Medlem

Vilken av dem?

Någon som har en aning om vilken av dessa två som är bäst : http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3068034 eller http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3101552

Annars tips på någon annan TV i den prisklassen?

Permalänk
Medlem

Av de 2 skulle jag helt klart välja LG.
Främst för att LG inte är seg i menyerna som Philips är.

Visa signatur

Acer Swift 1 Intel Celeron N4100 8GB Ram Intel HD 600 256GB SSD Asus VP278H
MSi CR720 Intel i3 370M 2,4Ghz 8GB ram GMA HD 500GB

Permalänk
Medlem

Skulle nog inte tagit någon av dem.
LG WEB OS som smart plattform utvecklas mindre och mindre. Skulle inte förvåna mig om LG släpper det helt för Android OS om något år eller så. Ja har WEB OS på min LG 870V TV och måste nog säga att jag tycker det är ganska segt ibland. Speciellt i jämförelse med Samsungs Tizen platform.
De är riktigt snabb.
Snabb sökning på LGn visar att den inte verkar ha hdcp 2.2 vilket definitivt är ett måste om du skall ha en 4k tv i några år. (rätta mi gärna om den hade 2.2 men jag såg det inte iafall).
Sedan vet jag inte hur det är med den LGn men min är också en 200hz med 1000hz subfield enligt papperna. Ändå laggar BD skivor när det panoreras eller i vissa fal bara objekt flyttas snabbt i skärmen. Detta gör det inte på andra skärmar jag provat. Med LGs True motion teknik aktiv blir det det iofsig mjukt men det hackar till lite då och då samt att det blir MASSOR med artefakter runt objekt i mellan varven.
Philipsen verkar vara ganska snik över lag. Skulle nog tittade lite vidare om ja var dig.