Projekt cars turnering (PS4)

Permalänk
Medlem

Projekt cars turnering (PS4)

Är du som jag trött på att köra race med folk som rage quittar och vänder sig om för att förstöra för dig bara för att dom hamna sist?

Därför tänkte jag starta en liten "turnering" där man en gång i veckan kör ett riktigt race med folk som är lite mer seriösa.

Upplägget tänkte jag som så att vinnaren varje vecka får välja vilken typ av bilar, bana osv.
Varje vecka så läggs en ny anmälningslista upp där vinnaren och hosten (jag) redan är inskrivna.
Jag lägger till er på PSN och bjuder in er i lobbyn när det är dags.

Inställningarna tänkte jag som så:
Skador: på
Assists: frivilligt
Väder: random
Qualify: 20-30min
varv: 15-20

Allt går ju att diskutera såklart.

Sen så skulle det vara kul med något litet pris. Så till första tävlingen så får vinnaren en sprillans ny 3m usb kabel i valfri färg så man kan ladda handkontrollen lite längre ifrån. Töntigt pris, ja, men kanske ger lite morot att vinna. Alternativt att alla lägger en liten inträde och vinnaren får ett pris motsvarande hela potten. (Jag har absolut inget motiv alls att tjäna pengar på detta, gör vi så att vi lägger en pott så kommer även jag att bidra med samma summa och alla pengarna går till ett pris som motsvarar potten. Det här kanske gör så att vissa inte vill vara med för att spela om pengar så det får vi se hur vi gör med eller om man bara kör för äran)

Lägger en liten omröstning på hur vi ska göra med priset i fortsättningen, men till första står jag för det för jag tycker att det är en kul grej.

Tänkte köra första racet nu på söndag, tid kan vi försöka komma överens om för något som passar för de flesta, men tänkte runt 19-20 tiden som preliminärt.

(kopiera in listan med ert namn och psn i ert inlägg)

Lista race 1.
1: virre567
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:
10:
11:
12:
13:
14:
15:
16:

Hoppas någon är intresserad och vill vara med! Allt är bara lite som jag tänkt upp just nu och går såklart att ändra på.

Permalänk
Medlem

Verkar inte som att nån var intresserad, men om nån hittar den här tråden senare och vill köra lite så skicka gärna ett pm så kan vi styra upp något!