Permalänk
Medlem

Recensioner

Fixa fram Recensioner till alla användare som man kan betygsätta hur snabbt affären gick genom och hur legit de var så att alla kan känna sig säkra.

Permalänk
Legendarisk

@zamani3: Den stora svårigheten med detta är att vi bara förmedlar kontakt mellan parterna; vi vet inte vad som sägs, vem som skickar vad eller vilka transaktioner som genomförs. Ett betygssystem måste vara rättvist för både säljare och köpare, det måste finnas sätt för moderatorerna att hantera tvister (som de inte har all information om), och det måste vara svårt att missbruka varken för att sänka andras betyg eller höja sina egna med falska omdömen. Med det sagt så har det dock varit på tapeten ett tag, och det cirkulerar en del idéer kring vad vi skulle kunna göra med marknaden framöver, men det finns fortfarande andra projekt som måste ta företräde.

Har annonsören valt att ha en kommentarstråd (det är standardvalet) så lämna gärna en notis om hur affären gick där, andra medlemmar kan se denna även efter att annonsen är avslutad, och då använda din forumhistorik för att bedöma hur pålitlig feedbacken är. Det är även värt att påpeka att det är väldigt få klagomål i marknaden, och att man både måste ha varit medlem en viss tid samt varit aktiv i forumet innan man får tillträde till den.

Visa signatur

Abstractions all the way down.

Permalänk
Medlem

Underbart! Då vet man! tack för snabb svar