levererar UPS på helger

Permalänk

levererar UPS på helger

någon som vet om UPS levererar på helgerna?

Permalänk
Medlem

Tvivlar på det, men det går viss på lördagar om man betalar extra.

https://www.ups.com/content/se/sv/shipping/time/service/value...

Permalänk
Medlem

Till en håla 3mil utanför örebro så levererar dom aldrig oavsett dag! (samma sak även inom örebro enligt ett par vänner)
Jag har turen att få ungefär 50% av mina paket som ups hanterar.

Ups har på telefon sagt att dom har en bil som kör på mitt "område" MEN om den inte är minst 75% fylld så lämnar den aldrig terminalen i stockholm.
Och det står då att leverans försök har gjorts men ingen var hemma/etc.

ALLA gånger jag har fått paket så har ups efter flertalet uppringningar (för samma paket) av mig anlitat posten/dhl/schenker för att leverera paketet till mig.
Och vid andra tillfällen helt enkelt vägrat och sagt att dom ALDRIG använder andra bolag och det är helt otänkbart att dom skulle ha gjort det någon gång.
Så vid dessa tillfällen så är det ta sig 25-30mil till stockholm för att hämta upp paketet på deras utlämningsställe och sen 25-30mil hem igen vilket är skitkul när man ej har bil (så har aldrig gjort det).

Sen efter 2 veckor skickas skiten tillbaks även fast jag ringt en gång om dagen och vill lösa det och på nätet står det oftas att dom försökt leverera varje dag.

Fedex är det nästan samma sak med men dom har jag ej fått nån info om bilens fyllnad för att dom ska åka ut men efter 2-3 samtal så använder dom posten dock väldigt motvilligt.

Visa signatur

Nu när vi betalar för det!
Glöm inte bort att slänga alla plastpåsar i vattnet!

Skit nätagg (som inte alltid=med billigt) är enbart till för dom rika som har råd att byta ut allt när (inte OM utan NÄR) det dör!