Permalänk
Medlem

SSD Klona

Hej.

Det är så här att jag har 2 st 250 GB SSD, en för OS och program, och en för Spel och alla data vill jag sätta i en 1TB SSD, undrar om det finns några program som kan välja fler än ett källdisk till att kopiera till den tredje ssdn? Har testat Samsungs data migration, men verka inte som jag kan välja mer än ett till att klona. Eller måste man ta den dumma vägen att clona först systemet, och sedan flytta över data ifrån den andra 250GB.

Tack på förhand!

Permalänk
Vila i frid

Fred på jorden är också är rätt frekvent önskemål, tyvärr verkar både det och migrering av två installationer vara rätt kniviga.

Det du skulle kunna göra är junction/softlink/symlink https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa36... https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa36...

Så att referenser till gamla D:\program\sune ligger fysiskt i C:\OLD-D\program\sune men hämtas som D:\program\sune

Snabbaste sättet är som alltid att börja med en fräsch installation eller clona disk 1 och sen installera det som fanns på disk 2.

Permalänk
Hedersmedlem

*Felplacerad tråd flyttad i enlighet med §3.2 i reglerna*

Visa signatur

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Pixel 7 pro

Permalänk
Medlem

@hasenfrasen:

Tackar, jag tror jag gör en ren installation bara.