Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2013

Problem med fläktar

Hej! Har kommit hit då jag börjat bli lack på mina fläktar.

Köpte hem ett nytt vattenkylningspaket idag. Då mitt förra gick upp i högvarv och sedan ner igen var femte sekund. Men nu har det visat sig att det inte var fläktarna det var fel på och den fortsätter att gasa på.

Skickar med lite specifikationer på datorn jag använder.

Kylning = Corsair H75 Vattenkylning
Moderkort = Z77A-GD65 Gaming "https://www.msi.com/Motherboard/Z77AGD65_GAMING.html#hero-ove..."
Processor = Intel I5 3570k
Nätagg = 1200 Watt (har inte namnet på den i huvudet)

Har en video här som visar vad som händer "https://www.youtube.com/watch?v=HnrZkW0p7M4"

Har ni någon lösning så svara gärna
Mvh Robin

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uddevalla
Registrerad
Maj 2016

Varför videon är så mörk? Man ser inget ju.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2013
Skrivet av JeMeL36:

Varför videon är så mörk? Man ser inget ju.

Var enbart för att visa hur den låter då den ökar rpm och sedan går ner igen direkt efteråt under 0 load

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uddevalla
Registrerad
Maj 2016

Har du testat köra MSI afterburner- eller HWinfo- program? Bara för att se om temperaturen är höga.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2013
Skrivet av JeMeL36:

Har du testat köra MSI afterburner- eller HWinfo- program? Bara för att se om temperaturen är höga.

Har kört speedfan för att se cpu värme och även i bios. Ligger på 38 grader
Ska kolla när jag kommer hem vad grafikkorten ligger på

Skickades från m.sweclockers.com