Ny dator runt 25k inkl. Skärm

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2009

Ny dator runt 25k inkl. Skärm

Skulle köpa en dator förra sommarn hade hittat alla delar och så och beställt men vart tvungen att avbeställa som tur va för nu tänkte jag fixa en fet burk med nya 1080

Så är det någon som har lust att hjälpa mig sätta ihop nåt bra för ca 25 papp? Vill helst inte gå över den prislappen men man vill ju ha det senaste och så och en sjysst skärm.

Vill gärna ha med en blue ray läsare också.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2016
Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2009

@Slothensen tack! Fick en klar bild av vad jag behöver dock är jag lite dum och gjorde om lite och lyckades komma upp till 27 papp istället men ville ha en större ssd och en mekanisk hdd. Och är inte det där moderkortet bättre som jag valde? Och den där 1080 är klockad lite högre och billigare.

https://www.inet.se/kundvagn/visa/9429082/

verkar inte att gå att ta bort kylaren på det uppgraderings paketet.

Har förresten en win10 nyckel som jag använder på den här datorn just nu så om inet skulle sätta ihop den och installera windows är det inte så att jag bara använder min win7 pro nyckel och kommer jag kunna köra win10 pro? För att det är det jag kör nu.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2016

@jsf: Håller med dig om grafik kortet, dock värt att tänka på att EVGA oftast har de bästa garantierna på sina kort vilket aldrig är fel. Men Asus kortet är självklart mycket bra också. Det är i princip ingen skillnad mellan de två moderkorten, det moderkortet som är dyrare betalar du egentligen bara för märket (Asus ROG) och designen. Länkar en uppdaterad varukorg här: https://www.inet.se/kundvagn/visa/9429108/

Vill du hålla dig till budgeten skulle du även kunna leta efter samma skärm på blocket, men då skulle jag inte ge mer än 5000 kr.

EDIT: Vet tvärr inte hur det fungerar med flytt av windows, du får kolla runt i forumet. Har jag förstått det rätt vill du att inet ska bygga datorn? Isåfall har du lagt till fel grej i kundvagnen. Här kommer en uppdaterad: https://www.inet.se/kundvagn/visa/9429149/
Om du beställer datorn innan den 30 maj får du även montering (Som kostar 799kr) gratis.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2009

@Slothensen Det med moderkortet som jag oroar mig för att om det är bra isolerat ljudkort, hatar när man har på headsetet och man hör massa störningar haha. Men jag går på den där den ser bra ut ska beställa redan nu. Tack för all hjälp!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2016

@jsf: Inga problem! Är ljudet viktigt kan du ju alltid skaffa ett dedikerat ljudkort vid senare tillfälle.