Sony z1 compact v/s honor 8

Permalänk
Medlem

Sony z1 compact v/s honor 8

Nu när honor 8 kommer så funderar jag på en sån. Har en sony z1 compact som jag är mycket nöjd med. Snabb, bra kamera enkel att sköta med en hand etc. En riktigt bra mobil. Har ingenting att klaga på men den är två år gammal och känner för något nytt. Fast jag inte behöver byta.. kommer jag märka någon större förändring gällande foto, handhavande, prestanda etc? Om jag förlänger mitt abonnemang så betalar jag samma som för min sony. Kanske att gå från 4,3 tums display till 5,2 kan bli för stort? Jag har ingen brådska att byta mobil, det är mest nyhetens behag som lockar. Jag är främst ute efter en bra kamera. Jag gillar sony m5. Verkar tillräckligt snabb och med bra kamera som kan filma i 4k. Dessutom är den billig och tillräcklig med 5" skärm i fullhd. Men att betala Telenor så mycket pengar känns inte som en direkt lönsam/smart ide. M5 kostar bara runt 2500kr men jag har inte detta kontant. Bör jag vänta på nåt bättre? Jag har länge gillat sony telefoner (och haft flera) och vattentätheten är ett plus. Sonys nya x serie är dock igen höjdare men nu kommer även sony x compact på 4,6 tum med snapdragon 820.. Men jag vill helst ha max 5". Kanske kan sträcka mig något till men aldrig 5,5 trum. Det är för stort. Min förra telefon var en sony experia pro. Den med 3,7" skärm och utfälbart tangentbord. Så klart i nyskick. innan 10mini, 8x, htc desire som jag lade in varenda rom som jag hittade. Mycket trevlig telefon men med för lite ramminne. Vil helst ha 5" skärm. Vågar man sig på ett eller två tum större skärm utan den känns för stor?
Tips någon!

Permalänk
Medlem

Byt i din Z1C hos Tele 2 så får du 2000:- i rabatt + vad din Z1C är värd, alltså kostar den Honor 8 max 2500: kontant hos Tele 2.
Du måste vara kund hos dem eller bli det. Du kan skaffa ett abonnemang och efter att du fått hem telefonen göra återköp på endast abonnemanget och behålla telefonen.

https://www.tele2.se/mobiltelefoner/huawei/huawei-honor-8?bri...

Visa signatur

Spelmaskinen
| Phanteks P600S | Corsair H115i Pro | i9 10850k | ASUS ROG STRIX Z490-H | Corsair LPX 3000MHz 32GB | Asus RX 6800 XT TUF OC | Asus XG279Q | Corsair RM750X | Varmilo VA88M | Razer Viper Ultimate |

Permalänk

Jag beställde denna telefon via tele2 med min z3 compact i inbyte. Känns som en bra affär hittills då jag endast behövde lägga 1900 emellan. Anledning att jag byter är att jag inte pallar ha två mobiler. Med dubbla simkortplatser kan jag ha jobb och privatsamtal i en enhet.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Varför inte en ny Sony Xperia Compact?

IFA mässan, där nya produkter brukar lanseras, är ju runt hörnet och enligt PhoneArena så lanseras en ny Compact snart: http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-XR-XZ-and-Xperia-X...

Visa signatur

"I have a hammer! I can put things together! I can knock things apart! I can alter my environment at will and make an incredible din all the while! Ah, it’s great to be male!"