Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nödinge, 2mil norr om Göteborg
Registrerad
Maj 2016

Nya komponenter, USB funkar ej!!

Hejsan jag uppgraderade nyss min dator med
Asus maximus VIII Hero
I7-6700k
16gb ram corsair

När jag startar datorn o går in i boot fungerar mitt tangentbord och mus men sen när Window ska "ladda" så stängs dem av auto, jag har testat o starta om/ reseta, har testat alla USB portar men inget funkar, HJÄÄÄLP

Raderat caps/skrik i rubrik
Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2009

Har du installerat om Windows?

i5 2500K|Vengeance 8Gb|Sabertooth P67|GTX 980Ti|Corsair AX1200|Force GT 120Gb|5TB lagring|Asus Xonar STX II

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nödinge, 2mil norr om Göteborg
Registrerad
Maj 2016

@jonnti nej?

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2009

@Bowielele: Det måste du göra, de gamla drivrutinerna och Windows skapar en konflikt vid boot eftersom du nu bytt komponenter.

Har du en skiva eller licens? Retail/OEM?

i5 2500K|Vengeance 8Gb|Sabertooth P67|GTX 980Ti|Corsair AX1200|Force GT 120Gb|5TB lagring|Asus Xonar STX II

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nödinge, 2mil norr om Göteborg
Registrerad
Maj 2016

@jonnti jag har Windows 10 på usb

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2009

@Bowielele: Då ska du koppla in USB minnet, gå in i BOOT och välj USB minnet.
Windows installationen kommer då ladda och du kan välja att formatera din disk även där, det får du inte glömma.

Det kan vara bra att koppla ur eventuella lagringsdiskar eller externa diskar så de inte strular till det eller väljer fel vart Windows ska installeras.

Kolla denna video så förklaras det förmodligen bättre än vad jag kommer kunna Lycka till!
https://youtu.be/aaBeuQvLJDA?t=86

i5 2500K|Vengeance 8Gb|Sabertooth P67|GTX 980Ti|Corsair AX1200|Force GT 120Gb|5TB lagring|Asus Xonar STX II