Intel TS13x vattenkylare, fläkten startar inte.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Svängsta
Registrerad
Mar 2012

Intel TS13x vattenkylare, fläkten startar inte.

Hej! Inte byggt egen dator sen 2008 så är lite oslipad. Hur som helst så har jag fått igång datorn utan några problem. Cpun är på 30 grader men rpm 0? Kolla i chassit och den var stendöd. Testa med att trycka på on/off knappen igen till fläkten men hände inget. Vad ska jag göra nu? Det är 2 kablar som stucker ut från kylaren och har kopplat i båda i cpu fan 1 och 2. Moderkort msi z170a sli plus

Mvh Robin

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
127.0.0.1
Registrerad
Jul 2011

Har du stockfläktar eller egna? Sen, på intels hemsida för kylaren står även "LGA115x refers to the LGA1156, LGA1155, and LGA1150 sockets." Z170a SLI plus är en 1151 socket...

Dock, oavsett borde fläktarna snurra. Pröva att sätta dem i någon annan fläktport och kolla om de snurrar där, så vet du om det är fläktarna som är fel på eller inte.

Gigabyte GA-Z77X-UP7 | i7 3770K 3.5 GHz | Crucial Ballistix Elite DDR3 1600 MHz 4x4 GB | Crucial M500 240GB SSD | Seagate Desktop 3TB 7200rpm 64MB | Corsair H80i | Gigabyte GTX 970 Windforce G1 Gaming 4GB SLI | BitFenix Ronin | Be-Quiet Dark Power Pro 10 750 W | Asus Xonar Essence STX
Inet Fraktfritt

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2005

Eftersom det primärt handlar om kylaren passar tråden bättre här.

*Felplacerad tråd flyttad i enlighet med §3.2 i reglerna*

Synpunkter på min moderering? Hör av dig via PM eller mail.

W7, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Huawei Honor 8 64GB
* Stolt paragrafryttare *