Permalänk
Medlem
Skrivet av Icte:

Det är ganska simpelt att dra bort en tangent som är fri från andra närligganade tangenter, som just Esc (därav rekommendationen). Bara att ta tag i den och dra upp; tänk dig ungefär som att du separerar en legokloss som sitter bra på ett legotangentbord

Min rekommendation är att du kollar på videoklipp där de går igenom alla detaljer runtomkring tangentborden, t.ex:

https://www.youtube.com/watch?v=1v2-fZSqZNw
https://www.youtube.com/watch?v=90pqRcXibek

Masterkeys Pro S är ju nyare och kanske bättre på något sätt, men QuickFire TK är ju väl rekommenderat överallt och fungerar hur bra som helst även i dagsläget. Mekaniska tangentbord är inget man direkt byter ut inom ett par år, just p.g.a. dess (generellt sett) bra konstruktioner!

verkar som att den största skillnaden är RGB på masterkey bordet och kortare sladd av någon mystisk anledning.. 1,8m på quickfire och 1,5m på masterkey obegripligt varför dom gjort så men jag tror det får bli den billigare varianten, quickfire.
tack för din hjälp och tid

Visa signatur

I7 6700k - Palit gtx 1070 jetstream - Noctua nh-d15s - asus z170 pro gaming - evga supernova g2 750w - samsung 850 evo 500gb -fractal design define r5 - 3x noctua nf-a14

Permalänk
Tangentbordskonnässör

Jag säger som många andra. Topre. Dessa tangentbord håller i flera deccenium. Finns Topre från -80 talet som fortfarande är ute och snurrar utan problem.

Permalänk
Medlem
Skrivet av lizzard8:

Vissa uppskattar att deras tangentbord och möss inte ser ut som blinkande ufon som när som hellst flyger iväg o för bort familjens marsvin.

ja, ett tangentbord ska inte ha massa dioder. det ska vara så stilrent som möjligt.

Visa signatur

🧠i9-10900k @ 3,7GHz 📹3080Ti STRIX OC 12GB 📼Corsair Vengeance 64GB
📰MSI MEG z490 Unify 💽Samsung 970 EVO plus 500GB/1TB 📺Asus PG348Q 34"

Permalänk

Attitude One Sturmovik och Corsair Raptor K30 någon ? http://prisjakt.nu/produkt.php?o=1661936 Och K30 http://prisjakt.nu/produkt.php?o=2180324
Jag har läst användarrecensionerna av dessa fast lite input av Sweclockers skulle inte heller skada.

Vill ha ett som är någorlunda tyst och inte har för hårt tryckmotstånd och med hyfsat bra känsla.
Vill inte gärna ha; Ett rent Gaming tangentbord även fast bakgrundsbelyst går bra.

Jag har kollat efter Topre som några nämner i tråden men hittar inte ett enda av dessa på prisjakt. Finns det ens några svenska butiker som har det eller får det bli Amazon ?

Permalänk
Tangentbordskonnässör

@Altdelete: Finns här: http://www.keyboardco.com/keyboard/swedish-finnish-topre-real...

De skickar snabbt till Sverige och frakten var inte speciellt dyr om jag inte missminner mig helt. Var något år sedan jag köpte från dom senast.