Dålig mottagning på mitt 5G nätverk, COMHEM

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2010

Dålig mottagning på mitt 5G nätverk, COMHEM

Tjena !

Har superdålig mottagning på mitt 5G nätverk men ej till mitt vanliga. Kör på mitt 5G wifi på telefonen med full mottagning och utan problem. Har en Asus ac68 trådlös mottagare i datorn. Varje gång jag försöker ansluta så säger den att det inte går.

mvh

Asus Crosshair IV Hero
Croshair LPX ddr4 3200Mhz
Ryzen 1600 3,8Ghz @ 1,33v
1080Ti Rog Strix
1440p

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2010

EDIT: Det löste sig.

Asus Crosshair IV Hero
Croshair LPX ddr4 3200Mhz
Ryzen 1600 3,8Ghz @ 1,33v
1080Ti Rog Strix
1440p

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2008

Hur? Det verkar ju bara tagit dig 4 minuter att ordna. Så kanske någon annan kan få hjälp.

1:MSI Z170A G M5| I7-6700K @ 4.7Ghz | CV 4x8GB LPX DDR4 3000 | NH-D15S | FD N R2 650W | FD R5 White | GTX780Ti
2:MSI P67A-GD65 | I7-2600K @ 4.4Ghz | G.Skill DDR3 16GB 1600 | NH-U12P SE2 | GTX 770 | FD R3 White | Benq XL2720T
3:GA-Z77-D3H | i5-3570K @ X.XGhz | Corsair DDR3 16GB 1600 | GTX 660 Ti DCUII TOP | Benq G2420HD
4:Intel S5500BC | 2x Xeon X5650 | 32GB ECC | Samsung 850 EVO 500GB | Hyper 212 EVO | Corsair TX750 V2 | CM Stacker 32TB
5:HTPC | Nvidia Shield TV 16GB (P2897) | ZOTAC ZBOX Nano AQ01 | 8GB DDR3 | Intel 530 Series 120GB SSD

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011

5G?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2016

@Bardropper: han menar 5ghz bandet på routern.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2011

@imin89: Aah, då är jag med!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Eskilstuna
Registrerad
Dec 2012
Skrivet av 0p:

Hur? Det verkar ju bara tagit dig 4 minuter att ordna. Så kanske någon annan kan få hjälp.

Han kanske hade köpt ett Faradaychassi

[Node 304] [mITX Z77] [3570K@4.0ghz] [H90] [RX 480] [16GB DDR3] [Win 10 Pro]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2008

Han svarade aldrig själv ...

1:MSI Z170A G M5| I7-6700K @ 4.7Ghz | CV 4x8GB LPX DDR4 3000 | NH-D15S | FD N R2 650W | FD R5 White | GTX780Ti
2:MSI P67A-GD65 | I7-2600K @ 4.4Ghz | G.Skill DDR3 16GB 1600 | NH-U12P SE2 | GTX 770 | FD R3 White | Benq XL2720T
3:GA-Z77-D3H | i5-3570K @ X.XGhz | Corsair DDR3 16GB 1600 | GTX 660 Ti DCUII TOP | Benq G2420HD
4:Intel S5500BC | 2x Xeon X5650 | 32GB ECC | Samsung 850 EVO 500GB | Hyper 212 EVO | Corsair TX750 V2 | CM Stacker 32TB
5:HTPC | Nvidia Shield TV 16GB (P2897) | ZOTAC ZBOX Nano AQ01 | 8GB DDR3 | Intel 530 Series 120GB SSD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2010

Det löste sig inte grabbar, vet att det låter flummigt men det fungerade några minuter sedan dog det igen. Vi kanske kan ta upp tråden igen...

Fortfarande samma problem som jag först skrev i inlägg nr1. Någon som har någon ide?

mvh

Asus Crosshair IV Hero
Croshair LPX ddr4 3200Mhz
Ryzen 1600 3,8Ghz @ 1,33v
1080Ti Rog Strix
1440p

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bålsta/Håbo
Registrerad
Mar 2009

Har jag förstått det rätt som att du har bra mottagning på mobilen vid datorn på 5GHz nätet men att datorn inte kan se samma nätverk?

Först har du ASUS USB-AC68 eller ASUS PCE-AC68? Första är en usbsticka andra är ett pci-e kort.

Spel/streamdator: Corsair carbide 400r, ASUS ROG Z170 VIII Hero, Intel I7 6700k, Noctua NH-D15S, Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 2800MHz, Corsair AX 860w, EVGA 980Ti, Samsung 850-Series PRO 256GB för os/program, Samsung 850-Series PRO 512GB för spel.
Filserver: ASRock Z67 Extreme7 gen3, I5 2500k, Corsair H100, Vengeance® 16GB DDR3, EVGA 960, Corsair RM750, Intel 535 OEM 120GB för os, 4xWD Red 2TB körs i raid 1 för totalt 4TB.