Permalänk
Inaktiv

Designa PC Skrivbord & Bygge

För några år sedan köpte man ett skrivbord på Jysk som vid tillfället verkade vara en bra idé. Med tiden har dock riggen vuxit en hel del, och behöver nu ha mer utrymme med två skärmar. Med tummen mitt i handen har jag försökt komma på hur man kan bygga ett eget skrivbord som passar till ändamålet.

Tanken är att använda något mörkt material, svart helst. Ett försök till att designa lite i photoshop ser ut så här.

Tankar, funderingar, kritik?

Permalänk

Om jag skulle byggt ett skrivbord från grunden hade jag definitivt byggt in strömförsörjning och USB-hubbar i bordet. Kabelkanaler under skivan är inte fel heller, och ett hål som du ritat ut. Om du inte har en för hög dator är det smart att sätta den en bit upp från golvet, för att komma undan dammet.

Permalänk
Medlem

tänk på att om du sätter mesh på både bak och framsida och inte blockerar luftflöde mellan bak och framsida (in och ut flöde) av datorn så är det stor risk att en del av luften kommer börja cirkulera inuti meshburen du har skapat...

Permalänk
Medlem

För inspiration kolla här: https://www.pinterest.se/explore/gaming-desk/

Handlar det bara om att frigöra utrymme så köp isåfall något liknande: http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/242393-i...

Har själv det bordsfästet till 2st 27" och måste säga att det är otroligt prisvärd och smidigt, montera dock skärmarna i efterhand eller ta hjälp av två händer till.

Permalänk
Desk Master

ebenholtz är ju svart och är stadigt. Kan gott rekomendera det. Käkar dock igenom ganska mycket bett osv.

Visa signatur