NetOnNet erbjuder alla som är medlemmar 90 dagars öppet köp!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mightybjorn:

Fast du kan hitta en kampanjvara (EJ FYND) som du vill ge bort som present/Gåva om 30 dagar, skönt då att han 90 dagar så man får se om dem behöver det eller inte? (Tidigt köpta julklappar etc)

Skulle väl vara i det läget som det är användbart, men personligen så lämnar jag aldrig tillbaka något om det inte är trasigt förstås. Köper i princip bara saker som jag vet att jag kommer behålla

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Grubblare

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av knas123:

45 dagar öppet köp + fri retur frakt tar jag också vilken dag i veckan som helst! (har du tips på något bolag som erbjuder det?)
Men bor man nära en butik som jag själv gör så kvittar den biten! 90 dagar är overkill men också det som fick mig att skriva om det för det var så otroligt lång tid.

Komplett

Permalänk
Medlem
Skrivet av Jocke86:

Allt annat lika är 90 dagar skit bra. Har alltid gillar Netonnet, lite magert utbud ibland bara. Ända fysiska butiken som kan mäta sig med webshoppar i mitt tycke.

Tycker dom är skitbra. Det sominte finns där behövs oftast inte. Och alltid skitbra med returer/goodwill.

Visa signatur

Min musik: https://www.youtube.com/channel/UCZKidNeIKsz8LZMO3VRcBdQ

Ryzen 3900x. Skärm: AOC cu34g2x/bk 144hz 34" ultrawide. RTX 2080ti

Laptop: MSI GT80 Titan Sli

Permalänk
Medlem
Skrivet av knas123:

Givetvis, men det finns scenarion som exempelvis. Jag köpte GTX 980ti för strax över 5000 kr strax innan Pascal kom ut. Lite över 1 månad senare efter att Pascal kom ut så sjönk priset på GTX 980Ti markant men jag kunde inte få tillbaka mellanskillnaden.

Det får nog placeras under 'ogenomtänka köp'-kontot - det var ju inte direkt så att Pascal var någon hemlighet eller att dramatiska prissänkningar på utgående modeller är oväntat. Tanken med öppet köp är att man t.ex. ska ha möjlighet att se att varan lever upp till förväntningarna, inte att man ska få en gratis låneprodukt i tre månader och risken med detta är att det utnyttjas ännu grövre.

De enda som har nytta av tre månaders öppet köp är just folk som missbrukar hela idén med öppet köp och ångerrätt.

Visa signatur

NZXT H5 | Asus Strix B550-F | 5800X3D | NZXT Kraken Elite 240 | 32GB Kingston Fury 3600MHz CL18 | Corsair RM850x Shift | Kingston Fury 2TB NVMe | 4070 Super FE | Dell G2724D 165Hz

Permalänk
Medlem

Hur är det eg med NetOnNets öppet köp och rätten att använda varan under tiden, som man tex får på Komplett? Deras villkor säger väldigt lite om just detta, så jag antar att det då är Distansavtalslagens regler som gäller (även om dessa in främst gäller Öppet köp utan ångerrätt)? Nån som testat i praktiken? Använder man en produkt i 90 dagar så lär det finnas "spår" av det hur rädd man än är om varan.

Säljs dessa varor sedan som "demoex" på samma sätt som Komplett verkar göra, dvs att man är tydliga med att det är så att säga begagnade varor?

Permalänk
Medlem

Personligen tänker jag (försöka) använda Netonnets 90 dagars öppet köp. Jag har ryggproblem och köpte en stol hos Netonnet för 4000kr. Jag använde stolen i fyra dagar, sedan åkte jag på semester i två veckor. Nu när jag har varit hemma och haft semester och faktiskt fått använda stolen regelbundet och under en längre tid så har jag kommit fram till att min gamla stol var bekvämare.

Min gamla stol var dock kass och behöver bytas ut ändå, så jag får kika på något annat istället.

Det är ju faktiskt så att Netonnet inte endast säljer hårddiskar, högtalare, grafikkort och routrar. Dom har uppenbarligen lite annat också som inte är elektronik och som inte kan jämföras med diverse benchmarks. Hur en stol för 4000kr känns för mig personligen kan ingen komma fram till genom att köra en benchmark i 3D Mark.

Man kan ju tycka att man känner direkt hur en stol känns, och stolen var väldigt bekväm när jag först monterade den. Men efter flera veckors användande så har jag kunnat använda den ordentligt under många olika dagar där jag har mer eller mindre ont i ryggen. Jag har även haft tillräckligt lång tid på mig att "vänja" mig med den.

Dessvärre har det inte hjälpt, i bästa fall gör det lika ont som med min gamla stol. I värsta fall så är det många gånger värre.

I dessa fall kan 90 dagars öppet köp vara guld värt. Jag är dock osäker på om jag faktiskt får lämna tillbaka stolen, då jag inte köpte den via nätet utan direkt i butik. Dvs. kvittot är inte registrerat på mitt användarkonto. Jag får slå dom en signal på måndag och hoppas på det bästa.

Visa signatur

press nu1mlock

Permalänk
Medlem

@nu1mlock: så du menar att nån annan ska köpa din stol sen som du suttit ner. för fullpris?

Visa signatur

"Det är svårt att kontrollera studsar, det kan man inte ens göra i verkliga livet."

Permalänk
Medlem
Skrivet av noob:

@wh2ne: så du menar att nån annan ska köpa din stol sen som du suttit ner. för fullpris?

Nej, självklart inte. Precis som tex Elgiganten och MediaSmart så sänker dom priserna på använda produkter och märker dom med det, både på internet och i butiken.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

press nu1mlock