Ny och oanvänd HTC VIVE (inkl steamkod för 3 spel)

Permalänk
Medlem

Ny och oanvänd HTC VIVE (inkl steamkod för 3 spel)

Hej,

Säljer en HTC vive som är så gott som "ny". Anledningen är att den gemenligen skulle returneras till webbhallen men i samband med detta tappade Schenker bort paketet i 2 månader.. När det kom tillbaka så kunde självklart inte webbhallen godkänna detta. Priset vid köpet var 9800kr.

HTC Vive är i oförändrat skick, endast använd 1 gång innan det skulle returneras. Majoriteten av delarna (sladdar. hörlurar, laddare) är kvar i sitt stängda emballage samt så är screen protector och allt liknande kvar i sitt ursprungliga skick på både Vive och på IR portalerna. Se bilder.

Kan skickas med Schenker eller Postnord (ligger 10 meter från mig) eller hämtas upp i Västra Göteborg. Köparen står för frakten.

Kvitto finns samt kontakten med Schenker etc. Det är halvår kvar på garantin från Webbhallen samt så tror jag HTC erbjuder bra garanti utöver det.

Det finns även en kod till 3 spel för SteamVR (värde 800kr). Koden är ej använd. Spelen är The Gallery: Call of the Starseed, Zombie Training Simulator och Tilt Brus.

Lägger ett högt pris då det är i såpass nytt skick men självklart kan pris diskuteras.

Har sålt tidigare här på Sweclockers tidigare.

Kan betala via via paypal/swish eller bitcoins om ni föredrar det.

Bilder

http://imgur.com/a/xwcY5 (kan ta mer om det finns behov)

Läs hela annonsen här