Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2017

Inga ikoner.

Jag har sökt, men inte hittat mitt problem så ja testar så här.

Helt plötsligt försvann alla ikoner från mitt skrivbord (Lap-top) gjorde ingentingen.
Jag har kört reparationsprogrammet, men det funkar inte. Det finns heller inte någon knapp för återställning till fabriksinställning.

Jag får upp felmeddelande när jag kör check.

Error Log
Type Result Failure ID
Tuneup Canceled NA
Run-in Failed 9SJFLX-50V8HJ-XD0021-60V803
Hard disk Failed 9SJFLX-50V8HE-XD0021-60T903
Start-Up Failed 9SJFLX-50V8HE-XD0021-60T903

Får även upp detta meddelande.

Memory Test : Passed
SMART check : Passed
Short DST : Failed

FAILURE ID
9SJFLX-50V8KE-XD0021-60TD03
PRODUCT ID
WH618EA#UUW

Hard disk 1

Start-up Test : Failed

Är det HD som sagt upp sej, eller nå't som går att fixa? Jag har inga skivor eller något usb med programmet (win 7) har fått datorn.
Om någon tror sig veta något är jag tacksam för svar, jag är ute å cyklar när det gäller datorer.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2014

Det skulle kunna vara så enkelt att du råkat dölja ikonerna omedvetet. Testa högerklicka på skrivbordet --> visa --> kolla om "visa skrivbordsikoner" är ikryssat.

EDIT: Givet dina felmeddelanden låter det som att nåt helt är trasigt. Du kan ladda ner crystal disk info och kolla vad den säger att status på HDD är. Jag skulle i förebyggande syfte ta backup på det du är rädd om, för med Windows med man aldrig när det skiter sig ordentligt.

Chassi: Jonsbo U3 Moderkort: Asus z97 m-plus PSU: Fractal Design Newton R3 RAM: Kingston HyperX 4x4 1866mhz
CPU: Core i7 4790K GPU: Evga GTX 970 SC SSD: Crucial MX100 512GB + en H80i och lite fläktar

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2008
Skrivet av Smålan:

Jag har sökt, men inte hittat mitt problem så ja testar så här.

Helt plötsligt försvann alla ikoner från mitt skrivbord (Lap-top) gjorde ingentingen.
Jag har kört reparationsprogrammet, men det funkar inte. Det finns heller inte någon knapp för återställning till fabriksinställning.

Jag får upp felmeddelande när jag kör check.

Error Log
Type Result Failure ID
Tuneup Canceled NA
Run-in Failed 9SJFLX-50V8HJ-XD0021-60V803
Hard disk Failed 9SJFLX-50V8HE-XD0021-60T903
Start-Up Failed 9SJFLX-50V8HE-XD0021-60T903

Får även upp detta meddelande.

Memory Test : Passed
SMART check : Passed
Short DST : Failed

FAILURE ID
9SJFLX-50V8KE-XD0021-60TD03
PRODUCT ID
WH618EA#UUW

Hard disk 1

Start-up Test : Failed

Är det HD som sagt upp sej, eller nå't som går att fixa? Jag har inga skivor eller något usb med programmet (win 7) har fått datorn.
Om någon tror sig veta något är jag tacksam för svar, jag är ute å cyklar när det gäller datorer.

Högerklicka på skrivbordet -> Visa (View) -> Visa skrivbordsikoner ?

Citera!
Gaming: Chassi: FD R4| CPU: 7700K | Kylare: Noctua NH-D14 | MB: MSI Z270 GAMING PRO CARBON | Grafikkort: GTX1080 | RAM: Corsair LPX 16GB 3333MHz CL16 | OS:Disk: Intel 600p 512GB | PSU: EVGA Supernova 850 G2 |
Laptop: MSi GX660 + Crucial C300 64 GB
Servrar DL380 G7 2x X5660 - 240GB RAM (VM Pfsense + annat)
Desktop i5 2600K - 16GB + HP DL360 G7 2xE5620 (ej i drift just)

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Du borde kanske prova att köra chekdsk och scannowm det är funktioner som testar diskar och systemfiler i win..

Phenom 2 960T (körs x6) med passivt Ninja på Asus Crosshair 4 Asus 4850 och en väldig massa masslagring.Passiv kyld Northq nätdel 450W Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, väldigt tyst, oftast passivt. Datorljud 2kanal: ljudkort/dsp Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop och mätmikrofon.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2017

@qhrizz:
Det går inte att högerklicka. Eller rättare sagt, det händer inget.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2017

@mrqaffe: Jag har kört alla check test och reparationsprogram som finns, jag får upp att en del funkar och att andra inte funkar.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2017

@Limpaan.: Ja, nå't är det ju som inte stämmer. Det hände utan att jag gjorde något speciellt. Det bara försvann.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Jul 2009
Skrivet av Smålan:

@Limpaan.: Ja, nå't är det ju som inte stämmer. Det hände utan att jag gjorde något speciellt. Det bara försvann.

Så säger min sambo också när något strular med datorn eller något har försvunnit "jag gjorde inget"

Chassi: Fractal Design Define R3 Black, Mobo: ASUS Z170 Pro Gaming, CPU: Intel i7 6700K, kylning CM Hyper 212 EVO, RAM: 32 GB Hyper X 3000 mhz, GPU: Nvidia MSI 1080 Gaming X, PSU: XFX Core Edition Pro 750W, Mus: Logitech G700, Tgb: Corsair Raptor K30, OS: Win10