Stor tumme upp till Webhallens kundtjänst

Permalänk
Avstängd

Stor tumme upp till Webhallens kundtjänst

Jag fick lite panik nu på eftermiddagen. Igår kväll hade jag beställt en laptop, och jag upptäckte nu att jag hade beställt fel laptop (2GB grafik istället för 4GB), så jag ringde Webhallens kundtjänst nyss i förhoppning att de inte hade hunnit skicka ordern ännu - men det hade de. Dock skulle det gå bra att återkalla den ordern och lägga in en ny på den rätta beställningen, inga problem alls. Så skönt att slippa behöva vänta på felbeställningen, hämta ut den och returnera den. Superbra service, stor tumme upp!

Permalänk
Medlem

Kul att se en tråd på swec där det är positiv anda! slippa massa barnsligt käbbel och pajkastning både på medlemmar och datorbutiker..

Bra tråd! kul att se..
Detta uppskattar dem ska du se!

Permalänk
Medlem

Det är ytterst sällan folk postar om positiva händelser, utan nästan bara vid problem/strul/rent klagomål tyvärr. Kul att se någon ta sig tiden att göra ett inlägg när något bra händer! Baserat på antalet inlägg, så ser det oftast ut som att alla olika butiker, tillverkare och leverantörer bara gör en massa fel, men nästan alltid så är det en högljudd minoritet som syns. Om allt funkar, så har folk ingen anledning att säga något, men när det strular söker man hjälp. Tyvärr är det många som inte tänker på detta..

+1 För ett positivt inlägg, kul att se!

Visa signatur

Fractal Design Meshify S2 - ASUS ROG Strix B550-F Gaming - MSI Ventus 3080TI (non oc) - Ryzen 5800X - Noctua NH-D15 Chromax black - 32GB 3600 MHz - Samsung M.2 960 EVO 500GB - Corsair RM850X V2

Permalänk
Medlem

Haha och jag hade precis ett mycket trevligt samtal med 3s kundtjänst då jag, i min egen mening, strulat till det med mina abonnemang. Löste sig smärtfritt! Bra dag för kundtjänsterna. TUMME UPP!

Permalänk
Medlem

Webhallen är känt för sin otroliga kundservice, snäppet bättre än Inet t.o.m

Visa signatur

Klicka på citera när du ska svara någon!

Permalänk
Medlem

Låter väldigt bra! För jag har nyss skickat in ett reklamationsärende.

Visa signatur

He who hasn't hacked assembly language as a youth has no heart. He who does so as an adult has no brain.
~John Moore

Permalänk
Medlem

Jag har också mycket bra erfarenheter av Webhallens kundtjänst vid reklamationer. Även Komplett har skött saker och ting klanderfritt. Inet? Not so much...

Visa signatur

Lenovo Legion 5 Pro - 16" | Ryzen 7 | 16GB | 512GB + 2TB SSD | RTX 3060