problem med Huawei honor 7 och mina Peltor alert WS XP kåpor

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2013

problem med Huawei honor 7 och mina Peltor alert WS XP kåpor

Tjena allesammans! tänkte kolla här med er, jag jobbar inom bygg och har sånna där dyra Blåtands kåpor från peltor men nu när jag köpte en ny lur igår så vägrar den para med den då den inte dycker upp på listan äns på luren. de är måttligt störande då dom är nått som används flitigt av mig, tänkte kolla om de är nån här som har nån lösning eller set som jag kan prova!

M.V.H

BIG MF: CPU:Intel Core I7 4790K , MoBo: Asus Z97-A , Ram: 20GB Adata DDR3, GPU: XFX Radeon R9 280X 3GB GDDR5 DD, PSU: CoolerMaster B 700W , C: Kingstone 120GB SSD , HDD 3,5TB 4ST Lagrings HDD, Chassi: Fractal design R2 XL

MEDIA: Mobo:Gigabyte GA-78LMT, CPU: AMD Athlon II X3, RAM:5GB DDR3, PSU Corsair AX430W, HDD1: 2x seagate 160 raid0 2,5tum, HDD2: Toshiba 2TB, Chassi Bitfenix Phenom

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norr
Registrerad
Jan 2002

Använder precis samma fast honor 8.
Du kör pairing på lurarna först så dyker det upp i telefonen att du ska acceptera.
Jag tror man håller inte powerknappen länge som börjar "parningen".
Då kommer den upp i telefonen för att accepteras

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2015

Chassi: Fractal Design R5 | Moderkort: MSI Z170A GAMING PRO | CPU: i5 6600K@4.5GHz | Hyper 212 Evo | RAM-minnen: Corsair Vengeance LPX 16GB@2800MHz cl16 | GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G@1440/7700 | Nätagg: Evga SuperNOVA 750 G2 750Watt 80+ Gold | SSD: 240GB OCZ Radeon, 120GB SanDisk Extreme 2 | HDD: 6TB WD RED