Tydlig trend bland tillverkare

Permalänk
Melding Plague

Tydlig trend bland tillverkare

<font style="font-size: 10pt"><b>Tydlig trend bland tillverkare</b></font> <small class="small">måndag 5 juli av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Herman</a></small><br>
Lite mer än halva 2004 har passerat och en tydlig trend vi har sett bland hårdvarutillverkarna är att satsa på spelentusiaster. <a href="http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld..." target="_blank" >Hexus</a> har gjort en interju med Richard Huddy som jobbar på ATis utvecklingsavdelning. ATi lanserade "Get in the Game"-konceptet tidigare i år och har bland annat satsat hårt på att sponsra professionella datorspelare i så kallade e-sporter.
<br />
<br />Intervjun är lång och ATis relation med speltillverkare tas upp, plus en hel del mer. Läs hela intervjun hos <a href="http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld..." target="_blank" >Hexus</a>.

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.