Asus X-serie grafikkort

Permalänk
Melding Plague

Asus X-serie grafikkort

<font style="font-size: 10pt"><b>Asus X-serie grafikkort</b></font> <small class="small">tisdag 24 augusti av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Herman</a></small><br>
<a href="http://www.digitimes.com/news/a20040824A1001.html" target="_blank" >DigiTimes</a> rapporterar att världens största tillverkare av moderkort, Asus, planerar att introducera en budgetinriktad grafikkortserie i september. De kommer att gå under X-märkningen precis som Asus budgetinriktade moderkort.
<br />
<br />Det handlar om låg- samt mittensegmentgrafikkort troligen både med kretsar från ATi och Nvidia. Asus har traditionellt producerat lite dyrare högpresterande grafikkort med annorlunda design som går ifrån referensdesignen från respektive kretstillverkare. Asus kommer högst troligen fortsätta sälja högpresterande grafikkort med annorlunda kylare men använda X-serien grafikkort för budgetsegmenten.
<br />
<br />Asus är relativt små i Sverige på grafikkortsfronten men med en X-serie kan de säkerligen erbjuda stabila grafikkort till ett lågt pris och möjligen sälja en hel del mer, både i Sverige och världen. Vi väntar dock på ett officiellt tillkännagivande från Asus innan vi drar några förhastade slutsatser om design, prestanda och pris.

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Ett x6600GT vore ju faktiskt inte helt fel med en lyckad kylningsdesign

Visa signatur

"K3, IF YOU AIN'T CAV, YOU AIN'T !!"

Permalänk
Medlem

kan ju bli intresant.... deras moderkort i x-serien funkar ju fint iaf...

Visa signatur

Ignoscere divinum