Inget Intel i955XM

Permalänk
Melding Plague

Inget Intel i955XM

<font style="font-size: 10pt"><b>Inget Intel i955XM</b></font> <small class="small">onsdag 13 juli av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Herman</a></small><br>
<a href="http://www.digitimes.com/mobos/a20050712A4014.html" target="_blank" >DigiTimes</a> rapporterar att Intel planerar att sluta utveckla sin kommande styrkrets 955XM för den mobila plattformen.
<br />
<br />955XM ingår i plattformen Napa vilket skall ersätta dagens mobila plattform Sonoma. Enligt DigiTimes är denna styrkrets en av tre stycken i Napa-plattformen och den mest högpresterande. Bland annat sägs det att den skall ha stöd för 4 gigabyte minne. Dock kommer denna inte lanseras, utan vi kommer istället få se 945PM och 945GM på marknaden någongång i nästa år.
<br />
<br />Napa-plattformen kommer med processorn Yonah, en mobil processor med dubbla kärnor byggd med 0,065 mikrometers tillverkningsprocess. Den skall också ha "GoLAN"-nätverkskort som enligt rykten skall prestera mycket bättre än Intels Pro/Wireless-produkter.

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Illa... Skall dom inte inse att P4an är död? Nejdå... och inte vill dom konkurera med sig själva heller... då skrotar vi ett bra chipset till PM.

Visa signatur

Du som inte behärskar när du skall använda de och dem så finns en mycket enkel lösning. Skriv dom så blir det inte fel.
Första egna datorn -> ZX Spectrum 48k '82.
Linux Mint, Asus B550-F, Ryzen 5600X, LPX 64GB 3600, GT730

Permalänk
Medlem

Varför?