nVidia standalone nätverksdrivrutin?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2003

nVidia standalone nätverksdrivrutin?

Hej!

Försöker installera Debian's Visitkortsinstallation men det funkar inte så bra. Den hittar inte mitt nätverkskort som är ett intregrerat nVidia giggabit.

Man kan ladda drivrutiner från diskett i installationen så jag tänkte att det är väl bara att ladda hem drivrutinen från nätet men hepp så enkelt var det visst inte. På nVidias hemsida finns bara hela paketet med alla drivrutiner för nForce-chippen. Har sökt på google men inte hittat nätverksdrivrutinen löst.

Någon som vet vart den finns eller kan man kanske packa upp nVidias installfil med alla drivrutiner och bara kopiera nätverksdrivrutinen? Filen är en .run fil. Tacksam för all hjälp!

MVH

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Jun 2004

Om jag inte minns helt fel så innehåller "nforcepaketet" enbart drivisar för integrerat ljudkort samt intregat nätverkskort.

Du kommer frågas om du vill installera respektive om du kör filen.
F.ö. är kernelmodulen "forcedeth" till för integrerade nforcenics.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
På en pizza
Registrerad
Okt 2004

Jag har ett liknande problem. Det är så att jag måste använda den nyaste forcedeth för att få mitt kort att funka. Hur fixar man in den nyaste forcedeth drivrutinen på en disket så man kan ladda den under installationen av debian sarge?.

8D