Nya g.Skill pc4000 HZ Konstig avläsning i CPU-Z

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Apr 2005

Nya g.Skill pc4000 HZ Konstig avläsning i CPU-Z

Trodde att dessa minnen skulle vara 3-4-4-8 i 250Mhz

Mina avläses som 3-5-5-10 i CPU-Z

Vad kan vara fel?

http://img372.imageshack.us/img372/8994/konstigt9ne.jpg

| CM Stacker | Asus P5K | Intel C2D E6600 @ 3.28GHz - 1.375 volt | 2 x OCZ Gold XTC DDR2 PC6400 4096MB KIT | Raptor WD1500ADFD | Leadtek Winfast 8800GTS TDH 640MB | Xfi- Platinum | Dell 3007WFP*HC lcd | Hiper 580w | Zalman CNPS9500 | Logitech Z-5450 |

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Stockholm, Sverige
Registrerad
Jul 2001

Kanske de har bytt chip eller något, de har ändrat i spd:n. De fungerar säkert i 3-4-4-8 250Mhz, prova.

Mina HZ visar 3-4-4-8 på SPDn iaf..

Litet projekt

yayaya I am Lorde yayaya

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Apr 2005

Om de har bytt chip så kan de ju inte speca. dem 3-4-4-10, det står till o med 3-4-4-8 på den där lilla klister lappen utanpå dem.

Tror att det kan vara mobot som spökar lite... hände samma sak med mina gamla minnen. Hade ett par som visade rätt (CL2) o ett annat par som visade fel (CL2.5) även att det var 2 kit med exakt samma.....

| CM Stacker | Asus P5K | Intel C2D E6600 @ 3.28GHz - 1.375 volt | 2 x OCZ Gold XTC DDR2 PC6400 4096MB KIT | Raptor WD1500ADFD | Leadtek Winfast 8800GTS TDH 640MB | Xfi- Platinum | Dell 3007WFP*HC lcd | Hiper 580w | Zalman CNPS9500 | Logitech Z-5450 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sthlm
Registrerad
Okt 2005

om du inte ställt in dina timings manuellt i bios så kan dom ju ställt in sig på auto och ställt sig sådär automatiskt?

Dfi Asus a8n32 | AMD Opteron 170 CCBWE 0550UPMW @ 2.8ghz, 1.425v | G.skill HZ black edition 2*1 gig pc4000 @ 560mhz 1:1| Leadtek 6800gt 256 mb | Seagate sata 160 gig, Seagate 3 * sata 300 gig, Western Digital raptor sata 36 gig, Western Digital 3 * sata 320 gig | Tagan 580watt easycon |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Apr 2005

De är manuellt inställda.. dock så ska väl CPU-Z visa default specs för minnena?

| CM Stacker | Asus P5K | Intel C2D E6600 @ 3.28GHz - 1.375 volt | 2 x OCZ Gold XTC DDR2 PC6400 4096MB KIT | Raptor WD1500ADFD | Leadtek Winfast 8800GTS TDH 640MB | Xfi- Platinum | Dell 3007WFP*HC lcd | Hiper 580w | Zalman CNPS9500 | Logitech Z-5450 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gustavsberg
Registrerad
Jun 2005

Är de manuellt inställda så visar CPU-Z fel. Prova att titta efter med Everest!

Intel 4930K - 32GB - Asus RIVBE - CaseLabs S8 - Asus Swift - EVGA 750 G2 - Aquaero 6 - Vattenkyld
GeForce 256 -> Gainward Ti 4600-> ATI X850XT -> 2x7900GT -> 7900 GTO -> HIS 4850 -> 2xGainward 570 -> 3xR9-290 -> EVGA 770 SC -> 2xKFA2 GTX 980 HoF
Citera för svar! Fanboyism kan stanna hemma!

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Storstad
Registrerad
Jun 2003

CPU-Z kan spöka testa ovan tipps.

Acer S7 13" B&W MM-1

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Apr 2005

Har testat everest, dock samma resultat av default visningen. Det som jag ställt in själv visas dock rätt (som ni ser på bilden).

| CM Stacker | Asus P5K | Intel C2D E6600 @ 3.28GHz - 1.375 volt | 2 x OCZ Gold XTC DDR2 PC6400 4096MB KIT | Raptor WD1500ADFD | Leadtek Winfast 8800GTS TDH 640MB | Xfi- Platinum | Dell 3007WFP*HC lcd | Hiper 580w | Zalman CNPS9500 | Logitech Z-5450 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Zebes
Registrerad
Dec 2002

Min gskills går ej rätt om jag kör dem som auto på allt i bios måste ändra själv...
så gskills är crap..
mina gamla OCZ rev.2 funkade bra på auto

CPU: Intel(R) Core(TM) i7 CPU X 980 @ 3.33GHz