Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kolbäck
Registrerad
Okt 2005

Dualcore problem?

Jag har en X2 4400+.. och jag vill spela C&C generals, men den kommer inte längre än splash screenen. Nån som har en fix till detta problem?

e6400 @ 2.4Ghz | Corsair Dominator 2048 pc6400 4-4-4-12 @ 667mhz | Albatron 7950GT 512 | 200gb 7200.7, 250gb 7200.10 | Shuttle SD32G5 | X-fi fatality
Övrigt: | Dell 2007WFP | Creative Inspire 5.1 | Sennister hd 555 | DiNovo Cordless | G5 | Qck Steel |
Dell XPS m1210 (nvidia 7400, 2gb, 4mb cache cpu) | Samsung U-600 | Seagate Freeagent 500gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Laholm
Registrerad
Okt 2005

Nya drivisar till GFX/Ljud/CPU?

[EDIT] Ladda ner nyaste patchen från EA?

ASP.NET programmerare i C#
Twitter: http://www.twitter.com/hagbarddenstore

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kolbäck
Registrerad
Okt 2005

Jag har de 5.13 drivisar till mitt X800GT, 2 veckor gammla drivisar till mitt Audigy2 och La nyss in nya drivisar till CPU:n
Dessutom har jag 1.04 patchen, som är den senaste till Generals ZH.

e6400 @ 2.4Ghz | Corsair Dominator 2048 pc6400 4-4-4-12 @ 667mhz | Albatron 7950GT 512 | 200gb 7200.7, 250gb 7200.10 | Shuttle SD32G5 | X-fi fatality
Övrigt: | Dell 2007WFP | Creative Inspire 5.1 | Sennister hd 555 | DiNovo Cordless | G5 | Qck Steel |
Dell XPS m1210 (nvidia 7400, 2gb, 4mb cache cpu) | Samsung U-600 | Seagate Freeagent 500gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Jul 2005

Alt taba, gå till processer, högerklicka ppå processern till spelet, välj ange processor tilldelning och boka ur en av rutorna. Så körs den bara med en core.

AMD Opteron 170 @ 2901Mhz- DFi Sli-DR - Prometeia Mach II - 2x Crosair XMS3500 BH5 512mb @ 2-2-2-5 264Mhz 3.6Vdimm (Bränner in dom nu)- Asus *extreme* 6800Ultra

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kolbäck
Registrerad
Okt 2005

Jag testade det, då la splashen också ner :s... vore fint med ett fix av nåt slag :), jag googlade på problemet, då kom det upp ett forum som första där en människa verkade ha samma problem, men denna fick inte heller nåt svar

Korrektion ,jag testade att stänga av en cpu, det händer inget alls.

e6400 @ 2.4Ghz | Corsair Dominator 2048 pc6400 4-4-4-12 @ 667mhz | Albatron 7950GT 512 | 200gb 7200.7, 250gb 7200.10 | Shuttle SD32G5 | X-fi fatality
Övrigt: | Dell 2007WFP | Creative Inspire 5.1 | Sennister hd 555 | DiNovo Cordless | G5 | Qck Steel |
Dell XPS m1210 (nvidia 7400, 2gb, 4mb cache cpu) | Samsung U-600 | Seagate Freeagent 500gb